Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 30. april 2008 #1 Skrevet 30. april 2008 Jeg er ivrig bruker av Toro(og ikke flau over det!) Mine favoritter er: -Tandoori Chicken! -Kinesisk Szechuan(Tikka Masala i samme serie er også kjempegod) Kom gjerne med tips og anbefalinger!
Brunhilde Skrevet 30. april 2008 #2 Skrevet 30. april 2008 Det jeg bruker oftest er faktisk buljonterningene, så da må vel de sies å være favoritten.
Gjest antigartner Skrevet 30. april 2008 #3 Skrevet 30. april 2008 Pizzabunn (familiepakning) er en gjenganger hos oss.
Gjest Gjest Skrevet 30. april 2008 #4 Skrevet 30. april 2008 Jeg har brukt endel Toro-produkter tidligere, men har faset dem ut etter hvert som jeg har lært meg å lage mat fra bunnen. Buljongterningene er likevel veldig greie å ha, det er ikke alltid jeg har giddet eller hatt mulighet for å lage kraft selv Og hvis det er Toro som lager Rett i koppen er jo det greit å ha med på tur og sånt.
Gjest GinaTricot Skrevet 30. april 2008 #5 Skrevet 30. april 2008 Tikka Masala er kjempegodt , med tilsatt kyllingkjøttdeig !! Og kjempesunt!
Olive Skrevet 30. april 2008 #6 Skrevet 30. april 2008 Diverse gryterettposer er kjekke når man har dårlig tid :gjeiper:
Lillros Skrevet 30. april 2008 #7 Skrevet 30. april 2008 Jeg er ivrig bruker av Toro(og ikke flau over det!) Mine favoritter er: -Tandoori Chicken! -Kinesisk Szechuan(Tikka Masala i samme serie er også kjempegod) Kom gjerne med tips og anbefalinger! Kossn er den der Tandoori Chicken? Hva går det ut på? Høres spennende. Er det pose du varmer opp, inn i ovn. Jeg ble nysgjerrig
Betsy Skrevet 30. april 2008 #8 Skrevet 30. april 2008 Kremet blomkålsuppe! Er ikke så veldig glad i gryterettene, men det hender jeg lager de likevel. De er helt ok...
vana Skrevet 30. april 2008 #9 Skrevet 30. april 2008 Toroprodukter er kjekt for meg som ikke er så flink og fantasifull med mat! Mine favoritter er spansk gryte (den er så vidunerlig god!) og brownies. Disse rettene feiler aldri hos meg
Gjest Gjest Skrevet 1. mai 2008 #10 Skrevet 1. mai 2008 Kossn er den der Tandoori Chicken? Hva går det ut på? Høres spennende. Er det pose du varmer opp, inn i ovn. Jeg ble nysgjerrig ÅÅh, du må prøve den! Er en sånn oransje pappkartong. Er med marinade, sauspose og ris. Du må tilsette kylling og rømme/creme fraiche. Nydelig!
Grissini Skrevet 1. mai 2008 #11 Skrevet 1. mai 2008 Grunnet allergi og generell glede av å lage mat fra bunnen av, bruker jeg sjelden Toro-produkter. Jeg har imildertid funnet to typer sauser som brukes jevnlig: kantarell og champignon og sjysaus. Jeg pleier som regel å "sprite de" opp med diverse. I tillegg synes jeg at både kjøttsuppen og betasuppen er god som base i hverdagen.
Jigva Skrevet 1. mai 2008 #12 Skrevet 1. mai 2008 Jeg elsket tandori sausen fra Toro før, men så fant jeg ut at magen min tåler lite av posematen (sensitiv mage) Nå lager vi vel kun brownies fra toro en sjelden gang. Resten blir fra bunnen.. unntatt buljong da.
Gjest Fjellsippa Skrevet 1. mai 2008 #14 Skrevet 1. mai 2008 De eneste Toro produktene som det hender at jeg bruker er vaffel- og pannekakemixen. Siden jeg ikke drikker melk, kjøper jeg det nesten aldri. Derfor er det kjekt å kunne steke pannekaker og vaffler uansett. Ellers lager jeg alt fra bunnen av selv.
Gjest Gjest Skrevet 1. mai 2008 #15 Skrevet 1. mai 2008 Til kjøttkakene pleier jeg å blande viltsaus og peppersaus (en pose av hver). Litt mer smak enn bare kjøttkakesaus.
Brunhilde Skrevet 1. mai 2008 #16 Skrevet 1. mai 2008 De eneste Toro produktene som det hender at jeg bruker er vaffel- og pannekakemixen. Siden jeg ikke drikker melk, kjøper jeg det nesten aldri. Derfor er det kjekt å kunne steke pannekaker og vaffler uansett. Ellers lager jeg alt fra bunnen av selv. Jeg prøvde vaffelblandingen fra Toro, men den rosa 1 kg posen gir utrolig mye bedre vafler enn Toro sin gjør, derfor bruker jeg heller den. Kan dessverre ikke huske produsent.
Gjest Gjest_Tora_* Skrevet 1. mai 2008 #17 Skrevet 1. mai 2008 TORO Menuett Mørk Sjokoladekake :rødme:
pusla Skrevet 1. mai 2008 #18 Skrevet 1. mai 2008 Bruker mindre og mindre Toro-produkter nå som jeg har begynt å lage mer mat selv, men Tandori Chicken er veldig god. Buljongterningene bruker jeg også endel i matlagingen.
Jane F. Skrevet 1. mai 2008 #20 Skrevet 1. mai 2008 (endret) Marsipankaken Kjempegod! men ikke like god som hjemmelaget, og alt for liten, jeg og kjæresten spiser lett en hel kake sammen som godis foran tv'n:P Endret 1. mai 2008 av Jane F.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå