Gjest Taxi Skrevet 17. november 2006 #1 Skrevet 17. november 2006 Etterlyser denne jeg. Fikk et tips...
Gjest H Skrevet 17. november 2006 #2 Skrevet 17. november 2006 Kan det være denne mon tro? Kyllingfilet med sennepssaus (2 pers) 2 kyllingfileter smør, olivenolje salt og pepper 2 sjalottløk 1 fedd hvitløk 5-6 ss tørr hvitvin ca. 2 dl kyllingkraft 2-3 ts dijonsennep 2 ss crème fraîche 1 ss maizenna, rørt ut i litt kaldt vann salt, pepper (friske urter) Brun kyllingfiletene i olivenlje/smør raskt på begge sider i panne, salte og pepre, ta ut av pannen. Surr så finhakket sjalottløk og finhakket hvitløk lett i samme panne. Kok ut pannen med hvitvinen og ha i kyllingkraft, dijonsennep og crème fraîche. Ha filetene tilbake i sausen og kok ferdig på svak varme under lokk, 15-20 min. Snu dem en gang i løpet av koketiden. Ha tilslutt i maizena utrørt i litt kaldt vann slik at sausen tykner, og smak evnt. til med mer salt og pepper. Rett før servering kan du også ha i hakkede friske urter, om du vil. Dill, gressløk, timian (ikke tørket) eller estragon passer bra. Server med feks kokt grønn asparges eller brokkoli og ovnsbakte potetbåter til å moppe opp sausen med. ←
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå