Gjest gjest1 Skrevet 25. juli 2005 #1 Skrevet 25. juli 2005 Skal ha sommerfest til helgen. Skal ikke servere middag eller noe stort måltid, men tenkte å ha litt fingermat. Hva jeg har planlagt er: marinerte scampi, råstekte mandelpotetbåter, oppskårede grønnsaker i staver, aioli, salsa og nachoschips til å legge scampi og sauser på. Vil gjerne ha flere tips, men det bør være mat som kan spises med fingrene; altså ikke for klissete og komplisert!
Gjest Gjesta Skrevet 25. juli 2005 #2 Skrevet 25. juli 2005 Fylte sjampinjonger! Kjøp store sjampinjonger, ta bort stilken, og legg en liten teskje pesto i hullet. Topp med cheddar og gratiner. Nyyydelig! Tortillaruller med fyll av Snøfrisk/Kesam og røkt laks: Fyll (mengdene er ca, jeg har diktet den selv) 1 boks Snøfrisk 1/2 boks Kesam 1 stk røkt laks, ca 300 gram 1 bunt vårløk Krydder (jeg bruker kvernet pepper, koriander og litt timian) Bland sammen Snøfrisk og Kesam. Skjær røkt laks i små biter og rør inn, sammen med vårløk. Smør røren tynt på tortillas, og rull sammen. Sett kaldt i kjøleskap en stund med bretten ned. Skjær i 2 cm brede stykker med en skarp kniv, og bruk en tannpirker til å holde dem sammen.
Arkana Skrevet 25. juli 2005 #3 Skrevet 25. juli 2005 Små kjøttboller på spidd, deviled eggs, minipaier, bruschetta, minipizza, fylte cherrytomater (f.eks. krabbekjøtt, majones og dill eller oliven, kapers og aïoli).
Gjest piaf Skrevet 25. juli 2005 #4 Skrevet 25. juli 2005 Pitatrekanter med hummus, og oliven ved siden av.
Gjest Gitte Skrevet 25. juli 2005 #5 Skrevet 25. juli 2005 Røstipoteter med revet ost og baconterninger. nammm :D
tommeline Skrevet 25. juli 2005 #6 Skrevet 25. juli 2005 Har laget nesten det samme som Lilith, bare at jeg har brukt potetlefser. Smurte lefsene med naturell smøreost, la på spekeskinke og drysset på litt hakket rødløk. Rullet sammen og skar opp i passende biter. Fest med tannpirker (uten smak). Ellers er jo spekemat fingermat i seg selv.
Gjest gjest1 Skrevet 26. juli 2005 #7 Skrevet 26. juli 2005 Takk for tips! Jeg plusser på med fylte champignon, bruchetta og røkelaksruller
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå