Gå til innhold

Tapas: kjøttrett som kan serveres kald


marsy

Anbefalte innlegg

Skal lage tapas til ca 20 stk snart, og hadde alt planlagt. Men i dag oppdaget jeg at festlokalet ikke har stekeovn, kun to kokeplater, dermed gikk ihvertfall en av rettene i vasken! Skal bruke de to kokeplatene til å koke poteter og varme kjøttboller.

Trenger derfor tips på noen retter (helst kjøtt/kylling) som kan lages dagen i forveien og serveres kaldt/romtemperatur!

Ellers består tapasen av:

* Div. spekemat

* Kjøttboller i tomatsaus

* Lakseruller (røkelaks, snøfrisk, lefser)

* Oster

* Tortilla

* Pastaskruer i pesto

* Salat

* Saltkokte poteter

* Brød

* Oliven

* Aïoli og andre dip'er

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Chilli- og hvitløksmarinerte scampi. De steker du dagen før, og serverer kalde med ajoli. Det er vanvittig godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marinerte kyllingvinger.

Vurderer å kjøpe ferdige kyllingvinger, men de skal vel helst varmes i ovn før de serveres? Eller er de gode i romtemperatur også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Carpaccio av okse/kalv?

Utrolig godt og enkelt! Og serveres jo kald, trenger ingen varmebehandling overhode :)

Hvis du ønsker litt "skorpe" så kan du brune fileten du har tenkt å bruke dagen før.

Endret av LekeHusmor
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...