marsy Skrevet 6. oktober 2008 #1 Del Skrevet 6. oktober 2008 Skal lage tapas til ca 20 stk snart, og hadde alt planlagt. Men i dag oppdaget jeg at festlokalet ikke har stekeovn, kun to kokeplater, dermed gikk ihvertfall en av rettene i vasken! Skal bruke de to kokeplatene til å koke poteter og varme kjøttboller. Trenger derfor tips på noen retter (helst kjøtt/kylling) som kan lages dagen i forveien og serveres kaldt/romtemperatur! Ellers består tapasen av: * Div. spekemat * Kjøttboller i tomatsaus * Lakseruller (røkelaks, snøfrisk, lefser) * Oster * Tortilla * Pastaskruer i pesto * Salat * Saltkokte poteter * Brød * Oliven * Aïoli og andre dip'er Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti72 Skrevet 6. oktober 2008 #2 Del Skrevet 6. oktober 2008 Chilli- og hvitløksmarinerte scampi. De steker du dagen før, og serverer kalde med ajoli. Det er vanvittig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 6. oktober 2008 #3 Del Skrevet 6. oktober 2008 Marinerte kyllingvinger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marsy Skrevet 6. oktober 2008 Forfatter #4 Del Skrevet 6. oktober 2008 Marinerte kyllingvinger. Vurderer å kjøpe ferdige kyllingvinger, men de skal vel helst varmes i ovn før de serveres? Eller er de gode i romtemperatur også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
molline Skrevet 6. oktober 2008 #5 Del Skrevet 6. oktober 2008 (endret) . Endret 17. januar 2023 av molline Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosenrød Skrevet 6. oktober 2008 #6 Del Skrevet 6. oktober 2008 Jeg synes kyllingvinger smaker godt både varme og kalde. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marsy Skrevet 6. oktober 2008 Forfatter #7 Del Skrevet 6. oktober 2008 tusen takk for svar! flott å se at jeg har noen muligheter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LekeHusmor Skrevet 9. oktober 2008 #8 Del Skrevet 9. oktober 2008 (endret) Carpaccio av okse/kalv? Utrolig godt og enkelt! Og serveres jo kald, trenger ingen varmebehandling overhode Hvis du ønsker litt "skorpe" så kan du brune fileten du har tenkt å bruke dagen før. Endret 9. oktober 2008 av LekeHusmor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå