Arwen Skrevet 27. juni 2005 #1 Skrevet 27. juni 2005 Skal lage boller med eggekrem og lurer på når jeg skal ha i kremen. Vil ha i masse krem
Arwen Skrevet 27. juni 2005 Forfatter #3 Skrevet 27. juni 2005 før du setter dem i ovnen Men det må jo bli før etterheving, og da er de så små at jeg ikke får nok krem i de :klø:
gaja Skrevet 27. juni 2005 #4 Skrevet 27. juni 2005 1. lage deigen, heve til dobbel str. 2. trille ut bollene, etterheve på plate 3. ha i eggekrem, sett i ovnen tar litt lengre tid når du etterhever utenfor ovnen, men da får du i mer krem
-Fisken- Skrevet 27. juni 2005 #5 Skrevet 27. juni 2005 Skal du ha eggekremen inni bollene eller oppå? Skal du ha den inni, legger du litt inni hver bolle når du baker ut etter første heving.
Gjest Gjesta Skrevet 27. juni 2005 #6 Skrevet 27. juni 2005 Fikk veldig, veldig lyst på boller med eggekrem...oppskrift?
-Fisken- Skrevet 27. juni 2005 #7 Skrevet 27. juni 2005 Min tantes boller (egentlig skolebrød, men bollene er gode i seg selv uten eggekrem på toppen, med eggekrem inni, eller f.eks med en liten sjokoladebit inni) er de beste jeg har smakt noen gang: Tante Bentes skolebrød ingredienser: 100 g smeltet smør/margarin 1/2 l melk 50 g gjær 1 ts salt 2 ts kardemomme 1 dl sukker 1 egg ca. 1 1/2 l hvetemel eggekrem: 1 eggeplomme 20 g sukker 20 g hvetemel 2 dl melk Lag vanlig gjærdeig. Eggekremen: Bland alt og kok opp. Stekes ved 225-250 grader til de er gylne.
Gjest gjest1 Skrevet 27. juni 2005 #8 Skrevet 27. juni 2005 Oh, dette hørtes kriminelt godt ut.. Bare et spørsmål, hvordan får man kremen i bollene..?
Scheherazade Skrevet 28. juni 2005 #9 Skrevet 28. juni 2005 Jeg pleier bare å trykke deigklumpen litt flat, ha på krem på midten og så pakke deigen sammen rundt kremen. Legger de med skjøten ned på platen, eller i muffinsformer.
Arwen Skrevet 28. juni 2005 Forfatter #12 Skrevet 28. juni 2005 Jeg pleier bare å trykke deigklumpen litt flat, ha på krem på midten og så pakke deigen sammen rundt kremen. Legger de med skjøten ned på platen, eller i muffinsformer. Takk
-Fisken- Skrevet 28. juni 2005 #13 Skrevet 28. juni 2005 Jeg pleier bare å trykke deigklumpen litt flat, ha på krem på midten og så pakke deigen sammen rundt kremen. Legger de med skjøten ned på platen, eller i muffinsformer. Samme her. Kverula: bare hyggelig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå