Gjest Gjest Skrevet 8. november 2006 #1 Del Skrevet 8. november 2006 Jeg har lest litt rundt omkring om byggryn...Hva lager dere av det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 9. november 2006 #2 Del Skrevet 9. november 2006 Lager byggotto, samme fremgangsmåte som risotto bare med byggryn. Bruker det også i betasuppe og lapskaus. I tillegg bruker jeg byggmel i vafler, lapper og brøddeigen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 9. november 2006 #3 Del Skrevet 9. november 2006 Byggrisotto og betasuppe her også - dessuten lager jeg salat av byggryn med grillede grønnsaker, soltørkede tomater, pinjekjerner og vinaigrette. Her er dessuten en vegetarisk suppeoppskrift med byggryn som jeg bruker ofte. Provencalsk grønnsakssuppe med byggryn og linser 60 gram byggryn 60 gram Puy-linser 1 løk 1 selleristang 1 liten purre 2 gulrøtter 1 boks hermetiske tomater 12 dl vann eller grønnsakskraft 3 fedd hvitløk timian olivenolje salt og pepper Legg byggryn i vann over natten. Surr finhakkede grønnsaker (- purre), hvitløk og timian i oljen, tilsett tomater, vann, linser og byggryn og kok ca. 45 min, til gryn/linser er møre. Ha purre i de siste 15 min av koketiden, og gjerne en neve hakket frisk basilikum eller bladpersille tilslutt, om du har. Server med litt extra virgin olivenolje på toppen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Deception Skrevet 9. november 2006 #4 Del Skrevet 9. november 2006 Jeg lager ulike varianter av byggrynssalat som tilbehør til kjøtt og fisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå