Gå til innhold

Like a Diamond

  • blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    25 210

Act like a lady, think like a man


Bezingaa

1 157 visninger

Henry Kissinger: «A diamond is a chunk of coal that is made good under pressure.»

Nå har jeg nådd et punkt i livet mitt som krever drastiske endringer rent personlig. Jeg har gjennom livet mitt vært en "miss nice". Jeg har fulgt strømmen, alltid vært snill, oppført meg fint og hele tiden gjort det som behager de menneskene jeg har vært rundt. Men det vil jeg ikke lengre, eller jo til en viss grad, men fra nå av krever jeg min rett og min respekt for den jeg er.Jeg vil være en diamant! :sol:

For å bli den peneste og fineste diamanten må jeg være tøff og modig. Som ordtaket fra Henry Kissinger. En diamant er en kull bit som blir fin under press.... Jeg er klar for hva det enn måtte være, jeg takle presset.

Kvinner der ute, krev deres rett, ikke la noen tråkke på dere, ikke gi så mye av dere selv når dere ikke får samme mengde tilbake. Du og jeg er verdifulle og unike, og jeg akter derfor å bli behandlet på samme måte.

Denne damen har forstått det

Stay tuned...bli med meg på reisen. Her vil jeg dele mine erfaringer og utfordringer for å bli en enestående diamant ;)

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Stefan

Skrevet

Det er flere som skulle tenke i de baner. Klart man ikke skal la seg tråkkes på. Klart man skal kreve respekt. Men den må man også gjøre seg fortjent til. Så vær snill å ikke gå i fellen mange gjør, og tro at det å være en bitch gir respekt. At det å kreve og kreve vil sørge for et bedre liv. Er du ei snill jente, så behold det, iallefall grunnprinsippene. Verden trenger slike som dere. Det er ikke så mange av dere igjen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...