Gå til innhold

LitaPia's Blogg

  • blogginnlegg
    15
  • kommentarer
    4
  • visninger
    34 392

bølgedal i forholdet, men bølgetopp i jobb.


LitaPia

1 422 visninger

Som tittelen sier så sliter jeg litt i forholdet for tiden.

Vi har begge vært veldig travle på hver sin kant med jobb.. og det har ført til mindre kommunikasjon og nærhet mellom meg og sambo.. Noe som igjen har ført til frustrasjon fra min side.. Føler at følelsene mine for ham dabber veldig av. har ikke prøvd å ta det opp med ham ennå, har hintet litt for en stund siden,men han tok ikke helt hintet..

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre..

På jobb går det veldig bra, trives veldig godt i nyjobben :) Har fått fantastiske kollegaer, og det trengte jeg etter den forrige jobben der det var en mangelvare!

Om nå bare forholdet hadde vært like bra så skulle jeg ikke klaget!

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Stefan

Skrevet

Det virker jo som du vet hvor nåla stikker, så da går det også an å gjøre noe med det. Det eneste som hjelper i slike situasjoner er å snakke sammen. Da kan dere sammen gå over viktigheten av jobb kontra forhold. Dersom jobben går foran forhold, er dere nok ikke rett for hverandre uansett. Men det viktigste er å snakke sammen, slik at dere begge vet hvor dere er på vei.

Håper det ordner seg, og lykke til!

Lenke til kommentar

er helt enig! dere må snakke sammen om dette! det er vanskelig ja men snakk sammen før følelsene dine dabber helt av! håper dette ordner seg for deg/dere! lykke til :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...