Gå til innhold

LitaPia's Blogg

  • blogginnlegg
    15
  • kommentarer
    4
  • visninger
    34 392

Ny prøving,jobb og falske veninner?


LitaPia

1 178 visninger

Ok, first things first.

Vi har droppa prevansjon igjen.. vi tenker å prøve på nytt, men har ikke store forhåpninger på at det blir å gå bra denne gangen heller. Man kan vel si at vi har mistet litt motet etter 2 SA på et år.

Er bare 1 uke siden vi sluttet å bruke prevansjon, men skal holde dere oppdatert :)

Så til ny jobb og falske veninner;

Jeg er fortiden arbeidsledig, dvs jeg vikarierer litt her og der men ingenting fast.

Har søkt på endel stillinger her jeg bor, men plassen er liten og rykter spres fort.

Jeg søkte på en lederjobb nettopp som jeg hadde veldig lyst på, hadde all relevant erfaring til å få jobben og trodde at jeg iallefall skulle få komme på intervju.

Men så er tingen, at det er to butikker som drives av samme eier, èn av butikkene er det min veninne som er daglig leder på, og den andre søkte etter ny daglig leder.

Jeg har vært mye syk det siste året pga komplikasjoner etter SA og at jeg var dårlig før SA. Noe som naturlig nok førte til endel sykemelding. Jeg vet at dette ikke høres bra ut for noen som skulle ansette meg, men siden jeg ikke vanligvis er en som blir sykemeldt veldig ofte håpte jeg at eierne ikke hadde fått nyss i det.

Ukene har gått og jeg har ikke hørt noe fra eierne. Har prøvd å ringt men ikke fått svar. Iforrige uke gikk jeg innom butikken for å se om jeg fikk tak i noen. Og der ble jeg møtt av den nye daglige lederen....

Da gikk jeg til veninna mi på den andre butikken og spurte henne om hun visste hvorfor jeg ikke hadde fått noen tilbakemelding eller beskjed. Da sa hun at de hadde bare ansatt noen dem hadde i bakhånd og det hadde ikke vært noen intervjuer..så pratet hun det hele bort.

Men, for to dager siden kom vi inn på det igjen.. jeg hadde ikke slått meg til ro om at hun hadde snakket ærlig når hun sa det hun sa. Og da glapp det ut av henne at det hadde vært 5 stykker til intervju..

Jeg mistenker henne for å ha stukket kjepper i hjulene for meg, siden jeg vet hun har gjort det før......

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...