Gå til innhold

LitaPia's Blogg

  • blogginnlegg
    15
  • kommentarer
    4
  • visninger
    34 392

Spontanabort, store cyster i magen og arbeidsløshet.. deppa tanker..


LitaPia

1 623 visninger

Mistet min lille spire, andre gangen vi opplever spontanabort på to år.

Det ble en forferdelig opplevelse, ikke bare sorgen over å ha mistet noe som vi ønsket så sårt. Men ble lagt inn til operasjon i Mai men utskrapningen gikk ikke som planlagt og med et uhell perforerte dem livmoren. Det tok lang tid før jeg klarte å komme meg etter operasjonen. I tillegg kom ikke alt som skulle ut,ut. Så ble en del runder med cytotec etterpå.

Før helga skulle jeg til UL pga sterke smerter i magen, og da fant dem digre cyster på eggstokkene. Den ène eggstokken er helt innhyllet i cyster. Tok masse blodprøver, fikk beskjed om at jeg kunne ha kreft og måtte forberede meg på at det kunne være det. Heldigvis er det "bare" vanncyster. Men det er så mange av dem og de er så store at jeg må inn å operere.

I tillegg til alt dette så er jeg nå arbeidsløs, og kom heller ikke inn på det studiet jeg ønsket å komme inn på. Så har altfor mye tid alene til å tenke tunge tanker nå om dagene...

Kjenner jeg begynner å bli alvorlig deprimert, prøver å holde maska for samboer og familie, men det begynner å holde hardt.

Føler at alt som kan gå galt,går galt og at jeg ikke duger til noen ting..

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Moshalicious

Skrevet

Uff!! dette var skikkelig trist å lese .. sender masse varme tanker til deg. Skjønner at du har det tungt nå .. og det er lov til å føle seg deprimert, spesielt når du har opplevd alt dette .. synes du skal vise at du er nedfor, i stedet for å bruke energi på å hiolde maska, kan du da heller bruke den lille energien du har på å kanskje komme deg litt etthvert.

Når du har det så vondt så har du lov til å vise det. Og du trenger støtte rundt deg.

Sender hvertfall masse klemmer til deg.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...