Gå til innhold

Min Blogg

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    25 022

Vanskelig det skulle være med utdrikningslag


Moshalicious

1 291 visninger

Ja, da var det slik at jeg og noen venninner skulle ordne et utdrikningslag for ei venninne som skal gifte seg i juli. Jeg fikk i oppgave å invitere folk, og da inviterte jeg selvfølgelig også noen av venninnene hennes fra skolen. Greia er jo at bruden er litt annerledes når hun er med skolevennene sine, og vi som skulle arrangere dette kjenner henne veldig godt.

Hun drikker ikke, og vi har en intern greie om at vi skal skjene henne på utdrikningslaget. Og hun er en ganske party-jente. Men den siden kjenner visst ikke de andre venninnene hennes til. Og da jeg laget event på facebook og skrev programmet for dagen, fikk jeg bare drit tilbake av disse såkalte venninnene hennes. Om at alt vi skulle gjøre var stygt gjort og at bruden kom ikke til å like det og de nekter å delta på noe slikt. Da jeg skrev et innlegg på kvinneguiden om tips for aktivitet på kvelden fikk jeg dette til svar (jeg er ganske sikker på at det er en av de jentene):

Må bare spørre... du kjenner selvfølgelig bruden og vet at hun vil synes at type stripper/dildo-party er noe hun ønsker seg som utdrikningslag?

Personlig hadde jeg blitt dritsur hvis forloveren min hadde funnet på noe slik. Jeg hadde nok ikke blitt med på moroa i det heletatt og endt opp med å "ødelegge" hele kvelden for alle sammen.

Source: Utdrikningsslag i Bergen

Da sitter jeg igjen med en tanke. Bruden vet vel at hun omgås to ulike grupper med venner. Og hun vet hvordan vi er, og hva vi kan komme på å finne på. Hvis hun ikke liker sånt, så kunne hun gjerne ha valgt en av de skolevenninnene sine til forlover. Men det er ikke det som er tilfelle.

Å drite bruden ut litt, og gjøre henne litt flau med stripper eller dildoparty er jo noe som nesten forventes i et utdrikningslag. Men hvis noen mener at kvelden skal bestå av te-lys og kaker, så skal de få lov til å arrangere et slikt utdrikningslag når de blir valgt som forlover.

Jeg vet at venninnen min har en sans for humor og kommer til å storkose seg på dagen og sette pris på at gjør dette for henne.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...