Gå til innhold

LitaPia's Blogg

  • blogginnlegg
    15
  • kommentarer
    4
  • visninger
    34 392

noen sure oppstøt om min samboer


LitaPia

1 191 visninger

Jepp, jeg er hormonell. Men fant ut at det var bedre å skrive det ut av systemet enn å spikre sambo til veggen.

Idag har han ikke gjort annet enn å trykke på alle knappene mine for å få meg forbanna.

Han VET at jeg er sliten og småkvalm, men han dro meg først ut av senga tidlig i morges for å dra meg med på et biltreff i regnvær og kun 5+ grader.

Deretter inviterte han en kompis på besøk for kvelden og vi handla inn til taco. Men gjett hvem som måtte lage alt alene og dekke på til dem begge? jo- jeg! som er kvalm og trøtt..

Hvem måtte rydde opp etterpå? jo- JEG!

De har også okkupert tvn med playstation 3 og GTA siden klokken 16 idag,og de er ikke ferdige ennå. Jeg er forvist til pcn.

Hvem måtte ut å lufte hundene i regnværet ikvell? jo- JEG!

I tillegg så driver han å prøver å få meg irritert med å si at han skal gå ut å ta seg en røyk (jeg er veldig anti-røyk og han har klart å slutte med både røyk og snus). Jeg VET at han bare sier det for å irritere meg, men at han sier det kun for å irritere meg - jo DET irriterer meg mer enn noe annet!

Dem sitter også og drikker cognac, og til vanlig liker jeg både lukt og smak av cognac, men nå når jeg er gravid så er det nok at et cognacglass står èn meter unna meg og jeg vil bare brekke meg av lukta!

Og èn siste ting før jeg kan puste ut; Han insisterer på å la altandøra stå på vidt gap for å lufte, og nå viser graderstokken kun 17 grader i leiligheta! KAAALDT!!!! :kjefte:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...