Gå til innhold

LitaPia's Blogg

  • blogginnlegg
    15
  • kommentarer
    4
  • visninger
    34 392

husjakt, helg og mas


LitaPia

1 231 visninger

Ettersom jeg er gravid har vi funnet ut at vi burde flytte fra vår lille 2-roms leilighet på 45m2 og heller begynne å lete etter et hus å kjøpe.

Det er ikke bare,bare. Vi ønsker å finne et oppussingsprosjekt, men folk her er så rare, dem begynner med å by 2-300 000,- OVER takst! på et hus som ikke ser ut i måneskinn!

Vi fant først ett hus, gammelt men med god beliggenhet og til en rimelig penge. Men før huset ble lagt ut for salg ble det lagt inn et bud på 300 000 over takt. Gløm it! tenker jeg.

Så fant vi et annet hus, men det lå 5 meter fra en gravplass (og i tillegg en barne-gravplass). Kommer IKKE på tale! I tillegg lå huset rett ved E6, så jeg skal ikke bo der med mine barn.

Vi får bare håpe det dukker opp noe om ikke så lenge.

Å gå gravid, når ingen vet det, i "relativt" ung alder (midten av 20-årene). Innebærer endel mas i helgene om at vi må bli med ut å drikke, på fest,drikke litt vin osv.

For meg blir det mas, jeg er trøtt og kvalm for tiden og har ikke noe lyst til å gjøre annet enn å lage helkroppsavtrykk i sofaen.

Blir litt oppgitt av at "alle" skal ut å drikke hver bidige helg, for min del føler jeg at jeg har fått unnagjort verste fest-perioden og har mest lyst til å finne på ting sammen med venner som ikke nødvendigvis trenger å innebære alkohol!

Ble mye negativt i dette innlegget.. men er litt nedfor.. gleder meg til jeg kan begynne å fortelle om graviditeten,slik at folk ikke tror vi er fullstendig usosiale og sære fordi vi ikke blir med ut på helgefyll..

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...