Gå til innhold

Sissel's Blogg

  • blogginnlegg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    17 225

Meg selv og jeg:D


Snitchel

1 171 visninger

Hei hei folkens velkommen til min blogg :)

Er ny på dette så jeg beklager om jeg gjør noe feil :gjeiper:

Kan jo begynne med og fortelle litt om meg selv. Jeg går siste år på tvedestrand ungdomsskole avd. Holt. Går på linjen Landbruk allsidig, veldig gøy og gå landbruk har opplevd mye de 3 årene jeg har gått her og har hatt opplevelser og fått venner som jeg aldrig kommer til og glemme.

Ivertfall jeg liker og være ute men det er godt og sitte inne med en kopp te og et stort teppe og en god bok :) det er noe av det jeg like aller best og lese, jeg kan lese over alt og nesten hva som helst.

Jeg liker og være ute og helst drive med hest eller gå tur med hunder, selv om jeg ikke har hund selv så er jeg ofte på tur med andres hunder.

Hest har jeg drevet med i over 10 år og jeg tror jeg alltid kommer til og drive med det. ingen ting slår det og komme i stallen på morgene og hesten vrinsker mot deg for den er glad for og se deg. Det er noe av det beste som finnes :) Innen ridning så er det distanse, dressur og western jeg liker best. Det er bare dressur jeg har prøvd ordentlig de to andre har jeg såvidt fått prøvd men det ser så sinsykt gøy ut og det er noe jeg kan tenke meg og prøve ut ordentlig.

Åsså er jeg Forlovet :rødme: Med verdens beste gutt Marius, Vi har vært sammen i snart 3 år og det har vert de tre beste i mitt liv. Angere ikke på noen ting som vi har gjort eller opplevd disse årenen, I høst så fridde han til meg og jeg kunne jo ikke annet en å si ja. Det er det beste som noen gang har skjedd meg :rødme:

Vel vel da vet dere litt om meg, eller egentlig en god del om meg men det nå så :ler: Skriver senere :goodbye:

-Sissel-

[Meg og Gutten min] :rødme:

blogentry-33812-1265890677_thumb.jpg

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...