Gå til innhold

Stefan's Kvinner

  • blogginnlegg
    24
  • kommentarer
    56
  • visninger
    126 044

Kvinner er merkelige.... Del II


Stefan

1 397 visninger

Kruttrøyken hadde akkurat lagt seg på soverommet, og mine armer holder henne i et godt grep. Det hadde nok en gang vært en fantastisk kveld. Vi hadde møttes etter jobb for en gangs skyld og ikke bare i helgene. Hun hadde til og med invitert meg med hjem til seg, noe jeg satt umåtelig stor pris på da man slipper å ta hensyn til de vanlige idiotene hjemme hos meg. Vi hadde møttes på en cafè, og praten gikk løst og ledig som vanlig. Deretter var det rett hjem til henne. Hun klarte som vanlig ikke holde fingrene fra meg, og det var ingenting som skulle tilsi det som skjedde så. Hun brøt seg plutselig ut av kosegrepet mitt, pustet tungt, og sa: «Det hadde vært fint å kunne puste innimellom». Jeg skjønte dette hadde en mer seriøs betydning, ettersom hun frem til akkurat dette punktet har elsket denne kosen etterpå. Jeg satt meg opp og spurte om hun vil snakke.

Hun snudde seg sakte, og unngikk å møte blikket mitt. Jeg gjentok spørsmålet. Hun så ut som hun lette etter en utvei, men jeg kunne ikke med sikkerhet analysere dette på hverken den ene eller andre måte. Jeg fortsatte bare å se på henne. Hun var fremdeles naken, og hver gang hun pustet tungt, duvet brystene hennes herlig. Kurvene hennes hadde aldri sett mer innbydende ut enn akkurat nå. Så tok hun dyna og dro over seg, som hun skjønte hva jeg tenkte. Hun pleide aldri dekke seg til hjemme hos seg selv. Hun elsket å gå naken. Det føltes som det gikk en evighet, men jeg lot henne ikke få noen mulighet til å slippe unna.

«Jeg føler meg kvalt innimellom». Ordene traff ryggmargen min som en piskesnert. Vi hadde vært mye sammen i sommer. Det hadde vært virkelig intimt og flott. Hun hadde vist flere sider av seg selv som jeg ikke hadde sett før, og etter denne sommeren følte jeg at forholdet var blitt styrket. Vi hadde egentlig ikke pratet noe særlig om forholdet, og vi presenterte oss aldri som hverandres kjærester, men det var aldri noe tvil om at vi var sammen. Hun har hele tiden vært dårlig til å prate om følelser, og jeg har vært litt redd for å skremme henne bort. Vi har levd hele sommeren i nuet og ikke tenkt noe videre, og jeg så ikke noe vits i å fremskynde dette. Med min fortid har jeg hele tiden syntes det er en fordel å bruke god tid.

«Den må du nok forklare litt bedre», fikk hun i retur. Hun så litt forvirret ut. Hennes skjønne brune øyne som alltid var full av smil og latter, fikk et alvorlig drag. «Du er rundt meg hele tiden», stotret hun fram. «Trenger du tid for deg selv?», spør jeg prøvende.

«Tja... tror det»

«Det er greit. Du vet det bare er å snakke med meg. Kommunikasjon er veldig viktig, vet du»

«Ja»

«Men det jeg ikke skjønner er at det har vært deg som har vært pådriver for å finne på så mye i sommer, og jeg ga jo opp en guttetur for å være her med deg... fordi du helst ville det. I tillegg har vi jo sett hverandre omtrent kun i helgene utenom feriene...»

«Jeg vet»

«Tør jeg spørre om hvorfor?»

«Jeg bare føler det slik nå»

Jeg begynte å kle på meg og reiste meg opp. «Du trenger da ikke gå nå», sier hun med tårer i øynene. «Jeg vil gjerne gi deg litt rom så du kan tenke igjennom dette. Ring meg når du har bestemt deg for hva du vil. Jeg har vært borti nok tull tidligere». Jeg visste det var en unødvendig kommentar, men jeg følte meg usikker og knust, og ville bare komme meg bort. For meg var det som om det ble slutt den dagen. Jeg dro hjem og la meg.

Dagen etter fikk jeg ikke den vanlige morgenmeldingen, og jeg lot være å sende noe selv. Ballen lå hos henne, og det var hun som bestemte det videre spillet. Jeg hater slikt spill. Jeg forteller hva jeg mener og hva jeg vil. Ser ikke noe grunn til å gå rundt grøten. En lite produktiv dag gikk forbi, og jeg bestemte meg for å ikke tenke for mye på det. Jeg hadde akkurat sovnet da det ringte på mobilen min. Det var henne. Samtalen gikk omtrent slik:

«Hei»

«Hei... du ringer sent....»

«Hadde du lagt deg?»

«Ja, jeg sov»

«Beklager....»

«Neida, det er viktigere at vi får snakket ut»

«Jeg ville bare si at jeg savner deg»

«Ok... hva med den tiden du trenger for deg selv...?»

«Jeg kan da savne deg allikevel?»

«Jeg må si jeg ikke forstår logikken her...»

«Neivel....»

«Kan du forklare hva den egentlige grunnen er?»

«Til at jeg ringer?»

«Nei, til at du trenger tid for deg selv...»

«Jeg føler meg kvalt til tider»

«Allikevel ringer du meg nå?»

«Ja... jeg savner deg jo...»

«Men du vil ikke jeg skal være der...»

«Ikke gjør det så vanskelig da...»

«Jeg bare skjønner det ikke, og jeg liker ikke ting jeg ikke skjønner...»

«Man må ikke forstå alt...»

«Nei, men du skjønner vel at jeg ikke liker dette...»

«Jeg skjønner det, men du har ingenting å være redd for....»

«Godt det da... håper vi kan prate ut om dette en gang...»

«Ok...»

Så sa vi god natt, uten de vanlige frasene, og det tok flere timer før jeg fikk sove. Dagen etter snakket jeg ut med en kompis, og han var ganske klar på at jeg måtte gi henne den friheten hun ville ha. Så vi ble enige om å ta denne helgen i København. Så slipper jeg å gruble meg i hjel på dette. I dag kom det en ny telefon fra henne:

«Du... skal vi finne på noe i helgen?»

«Beklager, jeg har lagt andre planer»

Pause.

«Hallo?»

«Hvorfor det?»

«Hvorfor jeg har lagt andre planer?»

«Ja...»

«Fordi jeg ikke vil kvele deg, kanskje...?»

«Er du sint?»

«Nei, men veldig oppgitt...noe jeg blir når jeg ikke skjønner noe som helst...»

«Er du ikke ferdig med det enda?»

«Nei, jeg aner jo ikke hva du vil....»

«Jeg vil være sammen med deg i helgen»

«Og så da?»

«Vi tar det som det kommer...»

«Nei, jeg orker ikke noe tull... Jeg drar sammen med X til København, så får får du ringe til uka om du er klar for å snakke...»

«Ok...»

«Jeg tenker på deg, vet du...»

«Javel... hade....»

«Hade...»

Så her er jeg... gleder meg til en dansketur... men er totalt forvirret ellers. Det virker som dere kvinner er til for å skaffe oss grått hår raskest mulig. Jeg famler meg frem i mørke. Jeg har ingen svar på det som har skjedd, og jeg kan ikke si jeg har noen som helst anelse om hva som kommer til å skje heller. Jeg trodde aldri at jeg noengang ville bli beskyldt for å kvele noen, da jeg er sterk i troen på at man bør ha individualitet også i et forhold. Det har blitt en del ekstra møter i sommer, men det har i størst grad vært hun som har vært pådriver, så jeg skjønner ikke dette. Noen som kan hjelpe meg?

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Sheherasade

Skrevet

Oi, her var det mange tolkningsmuligheter. Noe som vanligvis oppstår når en part ikke klarer å snakke rett ut i klartekst om hva som foregår i hodet.

Nå aner jeg ikke hva fortiden til denne dama er, men det kan virke som om hun er litt skremt av forholdet deres. Kanskje hun liker det litt FOR godt, og at hun blir skremt av at følelsene hun har deg begynner å bli for sterke? Kanskje hun har syntes forholdet har vært veldig bra, men så har hun plutselig begynt å tvile? Kanskje hun til nå har syntes det var en bra "flørt", og at hun nå begynner å tenke litt mer på fremtiden til forholdet, og det er flere ting hun må få på plass mht hva hun vil. Kanskje hun virkelig bare synes at det har vært blitt litt for mye og tett på deg i det siste, men så når du ikke er der merker hun hvor godt hun liker ditt selskap? Og når hun nå føler at du trekker deg litt tilbake er hun redd for å miste deg? Det er først når man mister noe at man skjønner hva man hadde, vet du.

Nei, det er umulig å tolke. Men jeg synes du har opptrådt helt riktig. Gi henne tid og rom til å tenke seg om. Men en eller annen gang må du jo få ordentlig svar på hva hun tenker og vil. Får håpe hun klarer å være såpass ærlig og åpen at du får noe vettugt ut av det.

Lykke til! :)

Lenke til kommentar
Stefan

Skrevet

Problemet er at jeg er lei av spill. Jeg kommer ikke til å gå rundt i usikkerhet lenge. Jeg har hatt nok av slikt i fortiden. Jeg trodde hun var annerledes.... Skal bli spennende å se til uka. Jeg vil virkelig at dette skal fungere. Takk for noen gode refleksjoner, og jeg setter virkelig pris på din deltagelse i bloggen min. :)

Lenke til kommentar

Hvordan går det med deg Stefan?

Man skal være forsiktig med å tolke andres kjærlighetsliv, men det som slår meg er at det er "noe" som ikke stemmer, og i mangel på å vite hva "noe" er, så bruker man ordene føle seg kvalt. Mest av alt fordi man ikke er helt i kontakt med egne følelser.

Ved å ikke være helt sikker på hva en føler overfører man usikkerheten på kjæresten, og da blir man kvalt.

Den logiske reaksjonen din er da å gi henne rom, det er jo det hun ber om. Det hun høyst sannsynlig behøver, er at du ikke forlater henne at du viser at du trenger henne og vil være sammen med henne. Nå føler hun seg avvist. Med engang hun mister pusten, drar du på guttetur. Hun føler seg høyst sannsynlig urettferdig behandlet, og at hun ikke kan si noe som helst uten at du slutter å melde og drar fra henne.

Når det er sagt, jeg er på "ditt" lag her. Jeg ville reagert på akkurat samme måte. Jeg er firkanta, og ganske maskulin i tankegangen. De fleste kvinner er ikke det. Hun kan for alt jeg vet ha sagt at hun følte seg kvalt for å få en bekreftelse på at du trenger henne. Men det turde hun ikke spørre om. Og så viser du akkurat det motsatte ved å kutte kontakt og dra på tur.

Din største frykt, så langt jeg leser deg er å bli forlatt. Eller å oppleve en repetisjon av det du har opplevd før i forhold. Når hun sier "kvalt" går alle varsel-lampene dine på, og du forlater åstedet. Det at hun sier "ikke gå", eller ringer og spør om dere skal møtes i helgen, teller ikke, fordi hun har sagt kvalt... Du tenker kanskje til og med at det betyr "slutt", som et resultat er du veldig avvisende og fokuserer kun på at hun har sagt at hun vil være alene, og at hun sier at DU kveler henne.

Å kommunisere og å være åpen og ærlig er faktisk mye vanskeligere enn man tror.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...