Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 598

Ny uke :-)


Gjest

1 234 visninger

Da var det mandag igjen da. Ny dag, ny uke, nye muligheter :) Og her i Nala-heimen fortsetter vi å leve sunnere og sprekere enn på lenge. Vi har vært kjempeflinke! Sånn, litt selvskryt :sjarmor: Men altså, vi har vært flinke til å spise sunt, og ikke minst til å trene. I dag har både jeg og mannen vært på SATS. Ikke samtidig da. Gubben dro rett etter jobb. Han har tidligvakt denne uka, så han var på SATS før 13. Og jeg dro litt over 17. På Dans Aerobic. Det var en kjempemorsom time :icon_razz: Jeg liker best de grønnet timene på SATS. De med krav til koordinasjon. For når man har et program å tenke på, ja så glemmer jeg gjerne at det er tungt. Og en annen ting, musikken på disse timene er så bra. Musikk når man trener betyr mye. På timen på lørdag brukte instruktøren mye hard musikk, altså på grensa til hardrock. Det gir meg ingenting. Jeg finner ikke akkurat fram ekstra krefter av å høre på at et eller annet mannfolk skriker inn i en mikrofon :overrasket: Ellers er vi 3-åringløs nå. Storesøster dro med mamma og dem da de kjørte hjem i formiddag. Hun skal være der helt til lørdag. Hun gleda seg masse, og vinka glad og fornøyd da de dro. Det er godt å se at hun er så trygg. At hun syns det er kjekt å få dra alene til besteforeldrene. På den måten blir det utelukkende positivt for alle når hun er borte. Hun koser seg hos besteforeldrene, vi koser oss med litt roligere dager her hjemme, og besteforeldrene gleder seg over å ha verdens triveligste 3-åring på besøk :icon_smile:

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

JA! Musikken betyr mye! Litt sånn latino-rytmer funker veldig bra, og også skikkelig pop i litt sånn oppjaget versjon. Merker så utrolig bra når det kommer en sang jeg virkelig liker, da får jeg skikkelig energipåfyll.

Tilstanden i Mie-kroppen er støl. Har trent lørdag-søndag-mandag, og søndagstimen var god gammeldags styrketrening (uten vekter). Jeg er helt knus i øvre del av lårene, og skal definitivt ikke trene i dag. :ler:

Ikke sant at det er godt med gode vaner? Så deilig når man først er kommet i gang med "det sunne liv", men veldig vanskelig å komme i gang hvis man har vært slappings for lenge.

:vinke: Ha en fin tirsdag, Nala!

Lenke til kommentar

Helt enig med deg, Mie. Latinorytmer funkerk utmerket. Det samme gjelder pop. Aretha Franklin er digg. Når "Think" runger ut av høytalerne under en steptime, da henter Nala fra ekstra krefter. Aller best er det når musikken er så bra at jeg faktisk tar meg selv i å synge med. Da blir timen en lek, selv om det tross alt kan være så tungt som bare rakkern.

Jo, gode vaner er herlig! Vi har funnet ut at det viktigste for oss hvis vi skal holde på de gode vanene, er å ha sunn snacks i huset. Masse frukt med andre ord. For vi er noen momsere. Vi sniker i skapene rett som det er. Men når vi kan ta oss en banan eller en plomme eller noe, i stedet for kjeks og sjokolade, da gjør det jo ikke så mye :)

For en sprek avatar du har fått deg forresten, Mie. Det var noe annet enn den trøtte dama du har hatt en stund nå :icon_razz:

Ha en fin-fin tirsdag du også!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...