Gå til innhold

fliedlice's Blogg

  • blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    27 046

Siste dag av samfunnstraffen!


fliedlice

1 155 visninger

Det er virkelig min dag i dag. Og herregud hvilken dag det er. Egentlig har det vært min dag i mange dager nå. Men i dag er merkedagen.

Om noen uker skal jeg endelig flytte i egen leilighet, for mange er det å flytte i egen leilighet veldig bra, for meg er det helt fantastisk. Det er ikke det at jeg ikke har bodd i egen leilighet før, men denne, denne gangen skal jeg fokusere mer på det som er viktig i livet - og ta vare på øyeblikkene i livet.

Så mange ganger har jeg latt tiden fly, så mange ganger har jeg tatt de gale valgene, men nå er det på tide å sette en annen kurs. Det er godt å kunne stå på egne ben, det er godt å kunne bruke utdanningen min til å jobbe med det jeg gjør aller best og det er godt å være menneske.

I dag har jeg også mine siste 6 timer av en 100 timers lang samfunnstraff. Egentlig ikke noe alvorlig strafferettslig men foferdelig sårende for dem som var involvert., men noe helt unødvendig som førte til at jeg som menneske (endelig) måtte stå til ansvar for mine egne handlinger. Det var ikke vanskelig i det hele tatt, aldri før har en dag vært så befriende som når dommeren dømte meg, selv om angeren kom snart tilbake.

Jeg er takknemlig for at jeg har en familie som har støttet meg på godt og vondt, venner som har stått meg bi og ikke minst for at jeg har fått snakket ut med de menneskene jeg på mange små men til sammen en stor måte støtte fra meg når livet var som verst.

Nei, i dag, er dagen hvor jeg legger fortiden bak meg, retter meg i ryggen og går med hevet hodet, for dette er min nye sjanse og den skal jeg virkelig strekke meg langt for å bevare!

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

×
×
  • Opprett ny...