Gå til innhold

Ether's Nye Liv

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    18 606

1. juli, en grei dato.


Ether

1 104 visninger

I dag er det 1.juli, og siden det er første dagen i de siste 6 månedene av året, virker det som en grei dato til å ta meg selv i nakken. Dette gjør jeg da også, herved!

Jeg fylte nettopp 28, og har bodd i utlandet i mange år, men er nå tilbake i landet med en smule rar norsk, men det kommer seg snart, håper jeg. Å skrive blogg bør jo også hjelpe. Om jeg bruker ord som virker rare, vennligst si ifra!

Jeg giftet meg 15.mai med den første mannen jeg virkelig har vert forelsket i. Dette vet jeg blant annet fordi jeg jaktet på han i ett helt år, et meget tungt år, der jeg snudde hele livet mitt på hodet bare for å få tak i han. Men jeg vant mot resten av jentene, og nå er han min.

I jakten på drømmemannen klarte jeg og å gå ned fra 110 kg til 75 kg på under ett år. Det vil si fra BMI 33 til BMI 22. Jeg har lært meg å jogge, og har lært mye om trening og kosthold. Problemet er at jeg spiser av følelsesmessige årsaker, og da spiser jeg sjokolade i massevis.

Nå har jeg vert uten mannen min siden 18. Mai, og siden jeg har flyttet tilbake til Norge har jeg verken jobb eller leilighet. Jeg bor derfor hos foreldrene mine, noe jeg er veldig heldig med at det er mulig, men jeg trives ikke noe særlig. Dette har resultert i usunn livsstil, og i dag tidlig veide jeg 81.2 kg.

18. august kommer mannen min, heretter kalt Herren, til Norge for å bosette seg med meg. Nå holder jeg på å søke jobb, prøve å finne leilighet, og jeg vil så klart være i god form når han kommer, og satser på 76 kg. For å hjelpe litt på økonomien og forhåpentligvis psyken, begynner jeg på sommerjobb som turistvert i morgen.

Målene er klare. 18. august 2009 skal jeg:

  • Ha god, fast jobb.
  • Veie under 76 kg (med pene muskler)
  • Ha leilighet med plass til både meg og Herren.

Dette bør gi meg nok å skrive om, og jeg håper på litt støtte fra de mange flotte kvinnene (og menn) på kvinneguiden! Jeg begynner bra, for like før jeg skrev dette, spiste jeg en melkerull, etter en Smil og en Smash tidligere i dag……

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...