Gå til innhold

HRT's Blogg

  • blogginnlegg
    8
  • kommentarer
    2
  • visninger
    31 010

Små frustrert... eller kanskje ikke... bare ?


HRT

1 079 visninger

Jeg forstår ikke noen ting.....????..... Trodde det var lettere å skjønne seg på kvinner enn menn fordi jeg tror jeg tenker likt som dem.....men akk nei, det er jo ikke tilfellet :fnise: Jeg forstår ikke hvorfor man ikke svarer på en sms eller mail før det er gått flere uker... Når man har truffet ei som er ok, men kanskje ikke helt den man ønsker å dele resten av livet med så svarer man vel uansett? Eller er jeg helt på jordet??? - mulig det er det jeg er. Herlighet - det kan da ikke være så vanskelig. Er ikke det normal folkeskikk??? Om man ikke ønsker det som blir foreslått - er det ikke da bare å avvise på en ok måte? Det gjør jeg, har ikke hørt at noen har tatt skade av det. Respekt - et godt men tydlig litt "glemt" ord blandt enkelte.

Jaddda, det er litt av et interessant liv man lever når alt legger seg så godt til rette og veien ser så rett ut som en tysk motorvei.......ups der kom det jammen en brå sving gitt med en nei to fartsdumper i tillegg - fantastisk! :ler:

Livet er ikke for amatører! Å jasså, du trodde det du....nei, nei det er ikke tilfellet men du verden så enkelt det er å forbli amatør..... Så den der filmen: " Han er faktisk ikke interessert" - latterlig film, men dog, den hadde noen morsomme sider. Kunne liksom kjenne seg litt igjen i noe av det som ble tatt opp - men slett ikke alt hehe

En film jeg gjerne anbefaler er: "I Love You, Man" - utrolig bra, utrolig morsom.....har ikke ledd så mye på lenge :hoho:

;)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...