Gå til innhold

HRT's Blogg

  • blogginnlegg
    8
  • kommentarer
    2
  • visninger
    31 010

Verandakasser...


HRT

1 134 visninger

Er vel ikke spesiellt intressert i blomster, men må jo bare innrømme at det er veldig koselig når det ser pent ut på verandaen min. Forresten har jeg en veranda? Bor i leilighet, har 13 kvm "hengene" utenfor min dør.....er det da en veranda eller en balkong? Bor ikke i en terrasseleilighet, hadde sikkert vært kjekt det også, men nei. Har ikke heis og jeg bor på toppen, dog ikke mer enn 4 etg. heldigvis :fnise:

Det var altså disse blomstene. Hvilke typer blomster overlever best når de står i sol fra ca kl 10 til ca 19??? Er ikke den som vanner mest og plukker ikke så mye på de heller.....kanskje noe i plast? :ler:

Tror kanskje jeg avventer noen timer med å starte prosjektet - drar å trener inne istedenfor. Ja da, inne nå som det er såååå fint vær, er bare fordi jeg ikke har noen bosu her hjemme og skal jeg slite skikkelig må jeg på spinning. Sykle en tur ute går jo også strålende, men blir aldri så sliten og kjørt som på en spinningtime. Når sant skal sies så har jeg fortsatt den litt lyseblå hudtypen som trenger tilvenningstid for å få opparbeidet brunfarge - noen timer på solsengen får holde....etter trening :plystre:

Ja, ja, ja - det ble ikke noen blomster på meg i dag. Det ble derimot flere timer på solsengen, deilig å bare slappe av etter en hard treningsøkt først. Jeg hadde faktisk ikke prøvd bosu skikkelig før - det var heftig nok det - ble svett og sliten, men kunne jo ikke stoppe med det så da ble det 55 spinning etterpå. Godt det ikke var så mange som så meg - pionrød med en puls på hmmm ja ganske så mye så jeg ikke akkurat lekker ut :fnise:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...