Gå til innhold

Humørsvingninger

  • blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    13 412

Skikkelig lei!


Tintin

1 196 visninger

Hei, og velkommen til min lille side!! :)

Jeg er jente på 21 år, som bor rett utenfor tigerstaden.

Jeg studerer for tiden ved UIO, og ellers har jeg to deltidsjobber, en kosete og leken hund, men også en rimelig kosete og leken kjæreste. hehe..

Dessverre så er jeg for tiden sykmeldt pga. kyssesyken, og det blir derfor mye døtid, men også i overkant mye tid til å bli sittende og tenke. Synes derfor det ville være en god idé og få skrevet ned en del av alt det som foregår oppi hodet mitt. Og jeg blir veldig glad for innspill av alle slag.

Vel, slenger meg rett uti det. Ble syk i begynnelsen av februar, og er fortsatt ikke blitt bra av kyssesyken. :( Hvor lang tid skal det egentlig ta?

I tillegg har jeg dratt på meg en forkjølelse, så da blir det jo ekstra ille :forkjola:

Men får se på det på den positive siden, det har vært mye bra vær i det siste, og jeg har fått sittet en del ute, kastet litt ball med vofsen min og fått litt farge. :) Jeg har jo også en veldig snill og god kjæreste som tilbringer innmari mye tid med meg, selv om det blir mest sofasliting om dagen.

Ellers er det også mye annet jeg går rundt og tenker på nå som jeg er så mye hjemme. Har bl.a. fått veldig lyst til å begynne på veterinærstudie. Så om noen av dere har erfaringer rundt dette studiet, så setter jeg veldig pris på å få høre om det.

Er nemlig snart ferdig med bachelor i offentlig administrasjon og ledelse på UIO. Og har egentlig peila meg litt inn på en master i teknologi, innovasjon og kunnskap. Har prøvd å sende mail til de som har ansvar for dette studiet, for å få høre litt mer rundt hvilke jobber som aktuelle når man har en slik master, men har ikke fått noe svar, så det er litt kjedelig. Står jo ikke sånn kjempemasse om studiet på nettet heller.

Dessuten er jeg ekstremt glad i dyr, og vet at veterinæryrket hadde vært midt i blinken. Det blir riktignok en lang vei å gå, jeg må ta opp ett par fag som jeg ikke hadde på vgs, også er jo veterinærstudiet i seg selv et ganske langt studie. Med andre ville jeg være ferdig omtrent når jeg 28-29år. For sent? Jeg vet ikke, jeg går også rundt og tenker på det. Kanskje alt dette med å gifte seg og få barn blir senere enn jeg hadde tenkt i så fall. Men det er jo noe som riktignok er veldig vanskelig å spå.

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Gjest Mallan

Skrevet

Det er helt naturlig at en går rundt å tenker på ting, og om kanskje enda mer når man blir en sofasliter pga kyssesyken:)

Å være lenge hjemme kan både være herlig, men for en som kanskje ikke er vant til å ha så mye tid for seg selv, kan det nesten være litt stressende. Tror man bare må ta en dag av gangen, tenke at det som kommer det kommer. Deilig å ha en kjæreste som støtter deg, og det vel herlig å ha en hund som alltid setter pris på ditt nærvær?:)

Når det gjelder studiene, så er det vel ikke for gammelt å bli ferdig når man runder 30! Det er mange som fastner med studiene, og bruker hundre år på å finne ut hva de egentlig vil. Noen hater å studere, hater å jobbe og vil helst bare bli rik for å leve livets glade dager. Jeg er en smule den personen, og det ender derfor med at jeg skifter jobb rett ofte, søker studier, men ikke begynner osv. En dag skal jeg komme meg til afrika og starte dokumentarfilmen/fotografe flodhester og sommerfugler, løver og surikater:) Men man må kjenne at tiden er rett! Og det som skjer, .. det skjer!

Tenk at du snart blir frisk, at du har en ljuvlig sommar i møte, og at livet går opp og ned og bort og frem. Om du kjeder deg, og liker å iverksette deg kan du jo prøve å finne på noe å lage eller gjøre som du trives med og som ikke krever for mye "tungt" arbeid;)

Håper det går bra! og tenk at alle tankene du får, kan være positivt! Det er sunt å reflektere over ting!

Mallan:)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...