Gå til innhold

Min drømmeferie i Grimstad

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    12 526

Min drømmeferie i Grimstad


suzanne_stjernen

1 230 visninger

Igjen reiser jeg og resten av familien til det som er blitt vår sommerby nr. 1, Grimstad. Vår deilige lille familiehytte som ligger ute ved Homborsund gir oss nettopp den friheten vo har bruk for. Barna kan fiske og leke i området akkurat som de vil, mens vi andre slikker sol på svaberget og spiser jordbær. Det eneste som skuffer meg litt med Grimstad er tilbudet av spisesteder. Vi har gang på gang opplevd å spise for mange penger men ikke helt være tilfredse med maten..

Mitt favorittsted er selvsagt Apotekergården. Det finnes vel heller ingen bedre restaurant i hele sørlands-området enn nettopp Apotekergården. Det er ikke uten grunn at nettopp kokken fra dette stedet er med i smaken av norge på tv2, men igjen, det er ikke stedet man går hver dag grunnet de stive prisene.

Hvis det finnes andre der ute som også ferierer langs sørlandskysten og har forslag til gode restauranter i andre omkringliggende byer er det bare å komme med dem. Så lenge det ikke innebærer fastfood aktige spisesteder er jeg meget åpen for forslag.

Er det andre som har beretninger om sørlandssommere de vil dele? Jeg kan hvertfall ikke vente til å sette i gang med årets ferie som tar form en gang i juli, i år blir det hele 3 uker. I tillegg har vi nå kjøpt oss en weber grill. Den gamle grillen var bare så uforutsigbar at en tropenatt med perfekt mulighet for grilling endte opp som pizza-delivery kveld istedenfor. En av oppskriftene jeg vil prøve er på grillet oksefilét som jo passer utmerket til våres nye grill. Jeg er igjen åpen for andre gode forslag til matoppskrifter, og da spesielt grillretter med kjøtt eller fisk. Det er bare den mest perfekte måte å slappe av på om sommeren, god grillmat, øl og vin, barn som løper seg slitne hele dagen og solnedgangen. En nyanskaffet radio har også kommet på plass, så det blir herlige norske sommermelodier hele natten lang og dans, kanskje noe fest med naboene. Det har vi gode tradisjoner for.

Men som sagt, er det andre som vil dele deres tanker om sørlandet eller hva som helst egentlig, gi bare lyd fra dere. Ellers må dere ha takk for å ha slept dere gjennom min skjærgårdslige begeistring.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...