Gå til innhold

Rosia`s blogg

  • blogginnlegg
    2
  • kommentarer
    0
  • visninger
    21 593

Latskapen lenge leve


Rosia

1 193 visninger

Hei! :sjenert:

Første innlegg med ordet Latskap i tittelfeltet kan da umulig være interessant? Idag har jeg vært sløv på jobb,selv om det egentlig er MAAASSE å gjøre om dagen - hvordan har jeg samvittighet til det? hmmppff.. :( Lover herved arbeidsgiveren på tro og ære å ta det igjen!

Etter jeg kom hjem har jeg gjort følgende: Sett Friends,70-s show,sovet litt,sett Kongen av Queens,varmet opp restemiddag,Hotell Cæsar og nå er Skogheims straks ferdig. Maaaasse surfing på nettet innimellom alt dette "hektiske" ----- Har satt på oppvaskmaskinen og rydda kjøkkenet da! :fnise: Åsså jeg som skulle vaske og ordne litt til helga idag. MEn så har jeg jo planlagt å ha ei rein husmorhelg - det trengs jo sårt og dermed kunne jeg jo sno meg unna husarbeid idag.. Jada,så det går så fint så! :D

Grunnen til min noe late dag er vel at (jeg vet at jeg egentlig ikke burde unnskylde meg for alle har vel sånne dager innimellom?) jeg er litt plaget med migrene - og idag har jeg ikke hatt en spesielt god dag. Kvalm og uggen hele dagen som gjerne er forstadie til et anfall - og jeg vet at hvis jeg da tar det heeeeeelt easy-peasy kan jeg unngå at det blir verre!

Jaja får satse på at jeg henter meg skikkelig inn i helga innimellom alle husmorsyslene jeg skal bedrive - skal i hvertfall prioritere å sove fremfor sosialt samvær og festligheter på kveldene :) Herlig det og!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...