Gå til innhold

Luna-jenta's Blogg

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    13 915

22-03-2009 - En stor dag :)


Luna-jenta

1 111 visninger

Da var jeg i gang... Har tenkt på å skrive litt i lang tid, fant ut at dagen i dag var en fin dag å starte med dette på. For meg er 22-03 nemlig en "stor" dag. I kveld inntas siste p-pille. I morgen er kroppen min "uten" hormoner og skal ikke tilføres flere heller før jeg forhåpentligvis er gravid.. Litt skummelt og rart at jeg bruker dette ordet om meg selv, min kropp.. Men det er da faktisk slik det er :yvonne:

Jeg og samboeren har vært i sammen i snart 6 år. Ingen av oss har hatt det travelt med barn, men nå begynner vi begge å bli klare..

Det er nok jeg som har vært mest "pådriver", men ettersom jeg har tatt det opp og spurt hans meninger så har det kommet mer og mer fra han som tyder på at han syns det kan være en god ide :fnise:

"Planen" fremover nå da, for å ta den.. Er å slutte på p-piller, forsøke å få en normal syklus (så fort som mulig - aner ikke hvor lang tid det vil ta ettersom jeg har gått på p-piller i 9-10 år sammenhengende nå :sjenert: ) Men hvertfall forsøke å få en normal syklus for deretter å bli aktive prøvere fra juni-juli engang... Blir SÅÅÅ spennende :skratte:

Hadde vært artig om det er flere i liknende situasjon, koselig å følge med hverandre..

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...