Gå til innhold

marie83's Blog

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    2
  • visninger
    18 421

Jeg er blitt gravid!


marie83

1 159 visninger

Ja da skal jeg prøve meg på å starte min egen lille blogg. Har aldri vært noe flink til å skrive dagbok og slikt, men nå når jeg er blitt gravid tenkte jeg at det kunne være morsomt å prøve å blogge litt for å få ventetiden til å gå. I tillegg kan det jo være en grei måte for å huske minner fra graviditeten.

Jeg er en jente snart 25 år, giftet meg med verdens beste mann i sommer etter at vi har vært sammen i 7 år, katt, hus, to biler og fat jobb begge to. Så det eneste vi manglet var en liten baby, og nå følte vi at tiden var kommet for å prøve å øke familien.

Dette var bare 2.prøveperiode, og vi hadde vel egentlig ikke tort å håpe på at det ble å klaffe så fort, men tidlig på morgenen 1.nyttårsdag kom det fram 2 blå strek på graviditetstesten! Gjett om jubelen stod i taket! Men mannen min torte ikke helt å stole på testen, så jeg måtte teste meg på nytt i går, men joda den var positiv den også. Så nå krysser vi bare fingrene for at spiren skal klare seg. Har jo lest at veldig mange miste i løpet av de 12 første ukene, så jeg håper bare at alt går bra, og at den første kritiske perioden flyr avgårde.

Har leste en god del på nettet i lengre tid om graviditet, særlig her inne på forumet til kg, men man vet vel aldri helt va som venter. Jeg har en tendens til hele tiden å tro at det er noe galt, så jeg er jo litt spent på hvor ofte jeg kommer til å springe til legen. Er også litt usiker på hvordan jeg skal kunne vite om spiren lever nå i den første tiden da jeg ikke kjenner noe særlig, og ikke har fått mage ennå. Må jeg bare vente til ultralyden for å se om alt er bra?

Har ikke merket så mye på kroppen ennå, men har vært en del trøtt. Jeg som aldri klarer å sove lengre enn til i 9-tiden, selv i helgene, har sovet til over 11 i hele julen. I tillegg går jeg rundt å gjesper hele tiden. Har også lagt på meg en del over magen, men siden jeg kun er inne i uke 5.nå, regner jeg med at det nok mest sannynligvis er litt for mye julemat som gjør det :)

Har regnet ut på " barn i magen" sin terminkalkulator at jeg har termin 11.september, men har lest at dette kan variere med +- 14 dager. Rart å tenke på at jeg er nesten 5 uker på vei allerede.

Jeg har bestandig vært plaget med urinveisinfeksjon, og har selvsagt nettopp klart å få meg en ny en, så nå går jeg på en 10 dagers selexin-kur, men legen min påstår at det ikke skal påvirke fosteret, verken medisinen eller selve infeksjonen. Og de er vist veldig flinke til å følge opp med ny urinprøve hver måned under hele svangerskapet, så jeg renger med at det går bra. Har forresten bestilt den første legetimen i dag. Da jeg ringe i morges, sa hun at det var vanlig å komme i uke 8 første gang, så jeg fikk time den 22.januar. Det blir spennende!

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så spennende. Gratulere så mye :) Dette går nok bra skal du se.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...