Gå til innhold

roffen2006's blog om sex og samliv

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    6
  • visninger
    20 885

Dagen i dag


Gjest

1 112 visninger

Ja...har fått mange innspill fra dere lesere. Hjelper mye i en vanskelig situasjon - og det hjelper å skrive og - faktisk!Så...hvordan finne ut av dette? Pokker meg ikke lett: skal jeg tenke mest på barna? meg selv? og hvor mye påvirker omgivelsene meg? det siste er "lett" å svare på: modern vil tilte helt - fattern vil vel ikke si så mye - brødrene vil ikke bringe temaet på bane (ja, kanskje eldstemann som skilte seg 11 mnd etter brylluppet - eller forretningsmiddagen som bestemor kalte det)...venner da? ja nå er det vel kona som har skaffet de fleste vennene våre så da må jeg finne meg nye. Tror ikke jeg vil stå høyt i kurs der dersom det blir skilsmisse..oj.der kom det ekle ordet igjen og jeg tenker; hvorfor har jeg ikke gjort noe med dette for lenge siden? nei, si det - min sterkeste side er nok ikke brudd nei...men hva med sexen da? joda...skal vi se (teller på en hånd) -> faktisk så tror jeg at jeg har hatt sex 2 ganger siden nyttår. Nei, helt feil. VI har hatt sex 2 ganger (jeg har nok hatt mer selv ja). Utro? Neida - bare med meg selv i så fall....I går hadde vi en fin samtale - i dag? Huff - bare krangling og ikke veldig hyggelig. Har bestilt time hos familievernkontoret slik at vi kan få litt hjelp til å rydde litt..men hvorfor tenker jeg hele tiden på at det hadde vært godt å være litt alene? Betyr det at det er helt slutt?Men, hva er dette? En kvinne på MSN som sender mld...hmmm...ja det er sikkert veldig lurt nå - jumpe inn i noe nytt nå...hadde egentlig skrevet meg ferdig om sexen i dag (må skje noe drastisk om det skal bli mer enn en linje;) - men tankene flyr, og det hjelper ikke veldig mye at hun har camen på heller....NEI: hadet!

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Huff. Dette høres ikke ut som en grei situasjon for deg eller kona di. Dere (du) er i det minste smarte nok til å ta kontakt med familievernkontoret, da. Det finnes jo hjelp, men det er litt vanskelig for andre å gi dere gnisten tilbake. Der må dere jobbe sammen dessverre...

Det er som du sier et stort offer å være ulykkelig i et forhold fordi barna skal ha en mor og en far som bor sammen. For de vil jo med tid og stunder forstå at ikke alt er fryd og gammen - eller vokse opp med den oppfatningen at det er normalt at foreldre sover på ulike rom osv.

SKjønner godt at du er frustrert. Jeg har definitivt ingen fasit å gi deg, men jeg håper du og kona di klarer å finne ut av det på en eller annen måte - uansett hva dere lander på.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...