Gå til innhold

Talie's Verden

  • blogginnlegg
    5
  • kommentar
    1
  • visninger
    16 064

Om denne bloggen

Om alt og ingenting

Blogginnlegg i bloggen

Ååhhh........

Frustrasjon er en fin ting!! Kan de ikke bare ringe fra jobben jeg søkte på å ønske meg velkommen på intervju!?! Skal det ikke gå an å ha flaks i noen ting her i verden??? ÅÅhhh!!!!

Talie

Talie

Gi meg et svar...!

Litt utålmodig her tror jeg.. er bare ei uke siden søknadsfristen på jobben jeg søkte gikk ut, men jeg har så lyst til å vite om jeg kommer til intervju.. frustrerende å sitte her og håpe og håpe at jeg kommer til intervju, mens sjansen for å komme på det svinner sakte men sikkert hen ettersom dagene går. Får gi det denne uka her før jeg mister håpet helt.. Gud jeg har så lyst på den jobben...!!!!! Får sette meg med boka mi mens jeg venter.. :lese: Få noe annet å tenke på.

Talie

Talie

Sjokolade...

Sjokolade gud hvor jeg har lyst på sjokolade.. og det har jeg så klart ikke.. for den spiste jeg opp i går kveld Greier ikke spare litt heller så jeg kan ha litt to kvelder på rad.. neida jeg sitter og gomler i meg alt på en gang, også sitter jeg å angrer dagen etterpå for at jeg ikke kunne spare litt.. at jeg aldri lærer, for dette skjer hver helg Men men.. da får jeg bare sitte her å glede meg til fredag igjen og en ny sjokolade som kommer til å bli borte på et blunk

Talie

Talie

Jobbsøking

Hvorfor kan ikke bare drømmejobben min dukke opp, jeg søker på den og neste dag ringer de og sier at jeg har fått den!?! Tenk om det hadde vært så enkelt... men det er det ikke. Jeg har en jobb nå som jeg forsåvidt trives ganske bra i, men det er noen småting som gjør at jeg ønsker en annen jobb. Jeg har funnet noen som jeg kunne tenke meg, jeg har søkt og enten får jeg negativt svar eller så får jeg ikke svar i det hele tatt. Kjedelig! Nok en gang har jeg søkt på en jobb som jeg virkelig kunne

Talie

Talie

Ny blogger

Oppretter blogg her jeg også. Er ei jente på 26 år som har det ganske greit i hverdagen. Men noen ganger dukker det opp tanker som det er greit å få satt ord på. Da blir denne fin å ha.

Talie

Talie

×
×
  • Opprett ny...