AnonymBruker Skrevet 30. juli 2013 #1 Skrevet 30. juli 2013 Ser det står i flere amerikanske retter. hva er det?? F. eks 1 cup half-and-half Anonymous poster hash: aa980...e71
fruBeist Skrevet 30. juli 2013 #2 Skrevet 30. juli 2013 http://culinaryarts.about.com/od/glossary/g/Half-And-Half.htm
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2013 #3 Skrevet 30. juli 2013 Kan man da erstatte det med matfløte kanskje? Anonymous poster hash: aa980...e71
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2013 #5 Skrevet 30. juli 2013 Takk for hjelp Anonymous poster hash: aa980...e71
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå