Gå til innhold

aspik/cabarat


Gjest Gjest_kari_*

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_kari_*
Skrevet

Hei

Jeg skal lage aspik/cabarat, men vil lage uten fisk/reker

Noen som har en god oppskrift med f.eks skinke?

Kari

Skrevet

de få gangene jeg har laget cabaret, bruker jeg ferdig pose med lys aspik og oppi har jeg det som faller meg inn.

Jeg bruker egg legger de fint i mønster i bunnen, "glaserer" formen med et tynt lag aspik først har formen litt i frysen og heller litt aspik i og vender på formen så den blir fordelt og en svipp inn i fyrsen igjen så det tynne laget stivner.

Oppå eggene som nå ligger i formasjon :) legger jeg en balnding av skinke i biter, asparges og frosne erter, eller gulrotblanding i sånn høvelig orden oppover, og fyller på med aspik.

Bruker ikke så mange typer grønnsaker, to, tre typer holder synes jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...