Gå til innhold

Helstekt indrefilet


leela

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Ethereal

Bruk steketermometer, og brun hele fileen lett først. Stikk termometeret inn i den tykkeste enden av fileen, og bruk en ovnsvarme på 200 grader. Jeg pleier å la den stå til ca 55 grader, da er den temmelig rosa inni.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruk steketermometer, og brun hele fileen lett først. Stikk termometeret inn i den tykkeste enden av fileen, og bruk en ovnsvarme på 200 grader. Jeg pleier å la den stå til ca 55 grader, da er den temmelig rosa inni.

..og hvis jeg ikke har steketermometer for hånden? :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...