AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #1 Skrevet 16. februar 2016 Bor i en liten leilighet på 40 kvadrat så har dessverre ingen bod eller lignende. Er rundt 22 grader i gjennomsnitt i stua/kjøkkenet og det kaldeste rommet (soverommet) holder en temperatur på ca 18 grader. Kjøleskapet på 3 grader. Jeg elsker poteter men rekker så skjeldent og få spist de opp før det blir grønnskjær eller knoller på de.. Har prøvd å ha den i kjøleskapet og på benken men vet ikke om jeg syns det er så stor forskjell på holdbarheten? Vet jo at det egentlig hadde vært best med en bod eller kjeller, men hvis man ikke har tilgang på det, hvor er det best og oppbevare poteter? På benken eller i kjøleskap? Anonymkode: 8c8b4...9b0
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #2 Skrevet 16. februar 2016 Ingen av delene. Oppbevares mørkt i ett skap.... Anonymkode: 4aae4...cd8 1
MapleSirup Skrevet 16. februar 2016 #3 Skrevet 16. februar 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ingen av delene. Oppbevares mørkt i ett skap.... Anonymkode: 4aae4...cd8 Ja, derav potetkjellere
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #4 Skrevet 16. februar 2016 Hvorfor kjøper du ikke bare poteter i løsvekt? Anonymkode: 8f400...00b
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2016 #5 Skrevet 16. februar 2016 Vi oppberaver dem i kjøkkenskapet. Spiser de for øvrig selv om de har fått slike spirer(?). Det er jo ikke farlig så lenge man plukker de av Anonymkode: 9e3dc...187
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå