Gå til innhold

Oppbevare poteter på benken eller i kjøleskap?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Bor i en liten leilighet på 40 kvadrat så har dessverre ingen bod eller lignende. Er rundt 22 grader i gjennomsnitt i stua/kjøkkenet og det kaldeste rommet (soverommet) holder en temperatur på ca 18 grader. Kjøleskapet på 3 grader.

Jeg elsker poteter men rekker så skjeldent og få spist de opp før det blir grønnskjær eller knoller på de.. Har prøvd å ha den i kjøleskapet og på benken men vet ikke om jeg syns det er så stor forskjell på holdbarheten? 

Vet jo at det egentlig hadde vært best med en bod eller kjeller, men hvis man ikke har tilgang på det, hvor er det best og oppbevare poteter? På benken eller i kjøleskap? 

Anonymkode: 8c8b4...9b0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ingen av delene. Oppbevares mørkt i ett skap....

Anonymkode: 4aae4...cd8

Ja, derav potetkjellere :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi oppberaver dem i kjøkkenskapet. 

Spiser de for øvrig selv om de har fått slike spirer(?). Det er jo ikke farlig så lenge man plukker de av :)

Anonymkode: 9e3dc...187

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...