Mette Skrevet 15. september 2003 #1 Del Skrevet 15. september 2003 Denne må dere bare prøve, det er de beste muffins jeg har smarkt. Lette og luftige. Raske å lage. Eplemuffins Denne porsjonen rekker til omkring 10 muffins. Varm stekeovnen til 180 ºC. Smelt smøret. Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver. Rør melken ut i det smeltede smøret og visp inn egget. Rør eggeblandingen inn i det tørre og rør til en glatt deig. Hell i smurte muffinsformer. Stek midt i varm stekeovn ved 180 ºC i 20-25 min. Ingredienser125 g smør 4 dl hvetemel 1,50 dl sukker 2 ts bakepulver 2 dl kefir evt. melk 1 stk stort egg 1 stk eple 0,50 ts kanel Tips: Eple og kanel kan erstattes av : per porsjon: - 2 dl blåbær eller bringebær + revet skall av ½ sitron (kun det gule) eller - 100 g mørk hakket sjokolade og 2 ss kakao 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosejente Skrevet 15. september 2003 #2 Del Skrevet 15. september 2003 Jeg skrev ut den oppskriften i dag tidlig...men har ikke testet den ennå.... Har en 8-åring som elsker eplemuffins.....men i min oppskrift er d ikke kulturmelk...og jeg har en forkjærlighet for kaker med kulturmelk...de holder seg leeenge... Takker for tipset...skal absolutt teste.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guro Skrevet 24. september 2003 #3 Del Skrevet 24. september 2003 Det er mulig jeg spør om noe dumt nå, men skal eplet raspes eller skjæres i små terninger? Jeg har lyst til å lage disse i dag, og vil helst ikke gjøre noe feil. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 24. september 2003 #4 Del Skrevet 24. september 2003 I oppskriften skulle det hakkes, men det går helt fint å grovrive eplet, hvis du foretrekker det. Og hvis man bytter ut kanelen med gulrotkakekrydder(nellik, kardemomme,muskat) og har i en grovrevet gulrot blir det gode gulrot muffins. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guro Skrevet 24. september 2003 #5 Del Skrevet 24. september 2003 Mmm, det hørtes også godt ut! Tusen takk for god & klok hjelp, pulverheksa! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meta Skrevet 25. september 2003 #6 Del Skrevet 25. september 2003 Tusen takk for deilig oppskrift!! Nå har jeg nettopp bakt en haug eplemuffins (dobbel oppskrift) og så stor det en haug sjokolademuffins i ovnen. Eplemuffinsene var ihvertfall skikkelig gode!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kreps Skrevet 25. september 2003 #7 Del Skrevet 25. september 2003 :D Høres godt ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 25. september 2003 #8 Del Skrevet 25. september 2003 Nami :D Me like! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guro Skrevet 26. september 2003 #9 Del Skrevet 26. september 2003 Ja, gode ble de - men mine ble nokså flate. :o What did I do wrong?? Har kanskje noe å gjøre med hvordan jeg pisket egget inn i melkeblandingen? Ikke vet jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 26. september 2003 #10 Del Skrevet 26. september 2003 Egget skal bare vispes lett sammen før det røres inn i melkebalndingen. Balnd hele røren lett. Det gjør ingenting om det er litt klumper i den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_kåre_* Skrevet 16. desember 2008 #11 Del Skrevet 16. desember 2008 Høres bra ut har tenkt å lage det. Hilsen kåre, fin på håret. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kokkosmamma Skrevet 28. juli 2011 #12 Del Skrevet 28. juli 2011 Denne skall jeg jammen prøve og lage =) smaker dem best samme dag, eller dagen etter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 28. juli 2011 #13 Del Skrevet 28. juli 2011 Artig når folk drar opp 8 år gamle tråder. Skrivemåter forandrer seg på 8 år, gitt.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kokkosmamma Skrevet 28. juli 2011 #14 Del Skrevet 28. juli 2011 (endret) -Fisken- skrev (På 28.7.2011 den 21.38): Artig når folk drar opp 8 år gamle tråder. Skrivemåter forandrer seg på 8 år, gitt.. jaja, sånn kan det gå hmmm =) Endret 28. juli 2011 av kokkosmamma Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tears.of.the.Sun Skrevet 28. juli 2011 #15 Del Skrevet 28. juli 2011 Hehehehe, morsomt. Jeg er sikker på at eplemuffisene er like god i dag som de var i 2003. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kokkosmamma Skrevet 29. juli 2011 #16 Del Skrevet 29. juli 2011 Tears.of.the.Sun skrev (På 28.7.2011 den 23.26): Hehehehe, morsomt. Jeg er sikker på at eplemuffisene er like god i dag som de var i 2003. Dere skall få høre hvordan det gikk, etter vi har spist dem, skall bake til meg og kjæresten min og våres lille skatt på 2 år, så jeg håper dem blir gooode på lørdag <3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2016 #17 Del Skrevet 23. januar 2016 Lagde disse i dag og de var nydelige Anonymkode: 5f888...e2d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christina82 Skrevet 26. august 2016 #18 Del Skrevet 26. august 2016 Mette skrev (På 15.9.2003 den 19.49): Denne må dere bare prøve, det er de beste muffins jeg har smarkt. Lette og luftige. Raske å lage. Eplemuffins Denne porsjonen rekker til omkring 10 muffins. Varm stekeovnen til 180 ºC. Smelt smøret. Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver. Rør melken ut i det smeltede smøret og visp inn egget. Rør eggeblandingen inn i det tørre og rør til en glatt deig. Hell i smurte muffinsformer. Stek midt i varm stekeovn ved 180 ºC i 20-25 min. Ingredienser125 g smør 4 dl hvetemel 1,50 dl sukker 2 ts bakepulver 2 dl kefir evt. melk 1 stk stort egg 1 stk eple 0,50 ts kanel Tips: Eple og kanel kan erstattes av : per porsjon: - 2 dl blåbær eller bringebær + revet skall av ½ sitron (kun det gule) eller - 100 g mørk hakket sjokolade og 2 ss kakao Ekspander tenkte lage denne i dag, 13 år etter:) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå