Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Bond

Oppdateringer: reglene og forumrom

Recommended Posts

Guest Bond

Hei alle forumbrukere, 

Forumet er noe som er dynamisk og utvikles dermed over tid. I den sammenheng har vi tatt en ny gjennomgang av reglene og også sett litt mer grundig på beskrivelsene til forumrommene. 

Vi utvikler stadig reglene for å sikre at de er oppdaterte og er hverken for snevre eller for generelle. Vi jobber også kontinuerlig med formuleringene for å sikre at reglene er tydelige. Vi har nå igjen gjort en gjennomgang av reglene, og oppdatert/justert noen av formuleringene. Fint om dere kan alle gjøre dere kjent med de oppdaterte reglene her: http://forum.kvinneguiden.no/guidelines/Vi vil minne på at det er viktig at alle brukere leser gjennom reglene for å unngå regelbrudd. 

I tillegg til dette har vi hatt en større helhetlig gjennomgang av navn og beskrivelser til forumrommene. Vi merket at noen beskrivelser manglet, samt at noen av eksisterende romnavn var ikke forklarende nok. Eksempelvis er Personlige Meldinger døpt om til "Kontakt med andre brukere" for det er rommet der man kan skrive en melding til andre brukere, men også rommet for å arrangere KG treff og søke etter nye venner. Dette er bare ett av eksemplene. Andre endringer er mindre, og i noen tilfeller har vi bare presisert eksisterende beskrivelser. Noen av beskrivelser har også fått stå slik de er. Vi håper at de nåværende beskrivelsene kan være til nytte når man vurderer hvilket forumrom er mest passende til det man ønsker å diskutere. 

Vi har også gjort noen mindre strukturendringer. Vi har valgt å slå sammen Ris og Ros, og Tekniske spørsmål til ett forumrom: "Ris, ros og spørsmål om forumet". Grunnen til det er at vi ser at det hender at tekniske spørsmål havnet på Ris og ros, og spørsmål om moderering havnet på Teknisk - alt i alt kunne det være litt tilfeldig hvor trådene havnet. Da begge rommene ikke hadde en stor mengde nye tråder daglig, anser vi det som enklere for både brukere og teamet at vi kan samle alle spørsmål om forumet på ett sted. Alle gamle trådene fra Tekniske spørsmål er flyttet over. 

Det andre vi har gjort er at vi har opprettet igjen et nytt rom for Hobby og fritid. I sin tid ble Hobbyrommet slått sammen med Hus og hage fordi det var lite aktivitet i rommet, men vi har den siste tiden merket at det er mange her på forumet som driver med håndarbeid og andre spennende hobbyer. Så vi tenkte at det kunne være fint at disse trådene også har et eget rom. Vi vil fortløpende flytte over trådene til det nye forumrommet. 

Utover dette har vi ikke gjort flere strukturendringer, så endringene som er gjort handler i stor grad om beskrivelsene og romnavn. Siste strukturendring før denne var tidligere i høst når vi introduserte "Vennskap og sosiale relasjoner" rommet, noe som har vist seg til å være et veldig hyggelig tilskudd til Kvinneguiden forumet! 

Håper dette har vært forklarende! 

På vegne av teamet, 

Bond, forumansvarlig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...