Honey Dew Skrevet 29. februar 2016 #3001 Del Skrevet 29. februar 2016 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Men heter det nytrekt fisk eller nytrukket fisk da? Anonymkode: 929ca...b27 Når det gjelder nytrukket fisk, leser jeg fisk som nettopp er hentet opp fra havet 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2016 #3002 Del Skrevet 29. februar 2016 Ang kaffesaus så anbefaler jeg å bruke hele kaffebønner. Noe som blir gjort på restauranter også. Så siler du av etterpå. Jeg forstår heller ikke at det brukes meljevning i alle sauser.ikke nødvendig. Anonymkode: d8fcb...cf7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mjauritz Skrevet 29. februar 2016 #3003 Del Skrevet 29. februar 2016 15 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ang kaffesaus så anbefaler jeg å bruke hele kaffebønner. Noe som blir gjort på restauranter også. Så siler du av etterpå. Jeg forstår heller ikke at det brukes meljevning i alle sauser.ikke nødvendig. Anonymkode: d8fcb...cf7 Syntes dette blir litt pirkete, egentlig. ALT i gruppen er ikke galt, og å drive å lete opp småfeil som dette er heller unødvendig. En ting er de oppsiktsvekkende mengdene, linkingen, kommentarene, adminsene og slikt, men altså... Å rette på oppskriften på denne måten er vel heller bare bedrevitende.. 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poppie Skrevet 29. februar 2016 #3004 Del Skrevet 29. februar 2016 Ser at oppskriftene T legger ut (med link til bloggen for oppskrift, selvfølgelig), får veldig få likes i forhold til tidligere...tegn på at folk har gått lei av blogglinkingen? Og så nå at noen har spurt om hvilken matkasse som leverer mat man lager fra bunnen, og når noen kommenterer "Godt Levert har en slik kasse" er T kjapt inne og minner om avtalen de har med Adams matkasse. Trådstarter spør da om det er mat som lages fra bunnen, hvor T etter en stund må innrømme at det er mye ferdig, men at det er veldig lurt for de i tidsklemma. Jeg klør meg litt i hodet og undres på vitsen med å kalle seg "mat fra bunnen", men samtidig promotere halvfabrikata? 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2016 #3005 Del Skrevet 29. februar 2016 Ser Gudinna har lagt ut oppskrift på kaffe latte. Jeg har ikke vært inne på bloggen, så vet ikke oppskriften. Men en gjest har kommentert at Gudinna ikke bare kan bruke vanlig kaffe, tilsette litt varm melk og kalle det for kaffe latte. Da svarer Gudinna noe ala: "Men det er jo derfor jeg skriver ala Tanja, for det er min egen vri". Javel, så da kan jeg bytte ut gulroten i gulrotkake med squash og likevel kalle det for gulrotkake, bare jeg slenger på ala Lise? Anonymkode: b35e0...e5e 25 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 29. februar 2016 #3006 Del Skrevet 29. februar 2016 41 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ser Gudinna har lagt ut oppskrift på kaffe latte. Jeg har ikke vært inne på bloggen, så vet ikke oppskriften. Men en gjest har kommentert at Gudinna ikke bare kan bruke vanlig kaffe, tilsette litt varm melk og kalle det for kaffe latte. Da svarer Gudinna noe ala: "Men det er jo derfor jeg skriver ala Tanja, for det er min egen vri". Javel, så da kan jeg bytte ut gulroten i gulrotkake med squash og likevel kalle det for gulrotkake, bare jeg slenger på ala Lise? Anonymkode: b35e0...e5e Helt siden jeg var liten har jeg trodd at det het kaffe med melk. Jaja. Lærte noe nytt i dag også da 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 29. februar 2016 #3007 Del Skrevet 29. februar 2016 Den 28. februar 2016 at 15.07, skruf skrev: Når man skal koke/trekke fisk: en halv dl salt pr liter vann! Er ikke det veldig mye salt?? Må jo bli en saltlake. Det er alt for mye, bedre å trekke i et veldig lettsaltet vann. Så kan man heller salte fisken selv på tallerken. Er oppvokst med fersk fisk så vet hva jeg snakker om her. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 29. februar 2016 #3008 Del Skrevet 29. februar 2016 8 minutter siden, Severus skrev: Det er alt for mye, bedre å trekke i et veldig lettsaltet vann. Så kan man heller salte fisken selv på tallerken. Er oppvokst med fersk fisk så vet hva jeg snakker om her. Samme som jeg er vant med det. Vi har ofte fersk fisk da jeg bor ved kysten. Derfor jeg reagerte på saltlaken som sto i MFB.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2016 #3009 Del Skrevet 29. februar 2016 Skrivefeilen Cappuchino irriterer meg! Anonymkode: f2933...931 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2016 #3010 Del Skrevet 29. februar 2016 3 timer siden, mjauritz skrev: Syntes dette blir litt pirkete, egentlig. ALT i gruppen er ikke galt, og å drive å lete opp småfeil som dette er heller unødvendig. En ting er de oppsiktsvekkende mengdene, linkingen, kommentarene, adminsene og slikt, men altså... Å rette på oppskriften på denne måten er vel heller bare bedrevitende.. Da syns jeg heller at det er pirkete at det skal være freele kaffe. Som kaffeelsker, og kjøper ikke kaffe i matbutikken så vet jeg at kaffen i butikken er den dårligste kaffen. Når du har kjøpt og smakt god kaffe, skjønner du hvorfor. Anonymkode: d8fcb...cf7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fotballflue Skrevet 29. februar 2016 #3011 Del Skrevet 29. februar 2016 6 timer siden, mjauritz skrev: Syntes dette blir litt pirkete, egentlig. ALT i gruppen er ikke galt, og å drive å lete opp småfeil som dette er heller unødvendig. En ting er de oppsiktsvekkende mengdene, linkingen, kommentarene, adminsene og slikt, men altså... Å rette på oppskriften på denne måten er vel heller bare bedrevitende.. Trooor det var ment som et tips?! 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whateverest Skrevet 29. februar 2016 #3012 Del Skrevet 29. februar 2016 De "oppskriftene" på kaffe latté og iskaffe er jo en latterliggjøring av baristakunsten. Synes å ha lest at T var en "kaffeelsker" og "veldig nøye på kaffen sin" Veel, da må jeg protestere. Er du virkelig glad i GOD kaffe, så kjøper du hele bønner og lager latté'n slik den skal lages. 😒 14 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sinnatagg Skrevet 29. februar 2016 #3013 Del Skrevet 29. februar 2016 Om kaffe og varm melk (uten noe fiksfakseri) blir til kaffe latte, blir da rød saft (romtemperert) blandet med litt sprit til rødvin? Eller er det slik at jeg må kalle det rødvin ala Sinnatagg for at det er rødvin? 25 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2016 #3014 Del Skrevet 29. februar 2016 Ser hun forklarer forskjellen på norsk og italiensk mel i kveld. Håper du forstår..avslutter hun med. Hvorfor ikke opplyse at det er kopi fra en annen side hun har limt inn? Det er kopi fra Oluf Lorentsen sin side. For å si det enkelt, så tar italiensk mel opp mer fuktighet. Uten å komme med tekniske detaljer. Også fra O.L Anonymkode: d8fcb...cf7 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safiye Skrevet 29. februar 2016 #3015 Del Skrevet 29. februar 2016 Tråden er ryddet for latteliggjøring, hets, sitat fra facebookside/blogg og spekulasjoner. - Pavilion, mod 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 29. februar 2016 #3016 Del Skrevet 29. februar 2016 @Pavilion er det slik at det ikke er lov å kopiere inn screenshots her? Og er det isåfall lov å linke til screenshots? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lalalala59 Skrevet 29. februar 2016 #3017 Del Skrevet 29. februar 2016 Camilla og Tanja må oppgradere kjøkkenutstyret sitt. Få seg litt finere glass, kopper, bestikk osv. En spiser med øyet også, og alt jeg tenker på når jeg ser Tanjas mat er at hun må vaske flisene ved kjøkkenbenken. Og Camilla må få seg noe annet enn de blå fillene til "duk". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 29. februar 2016 #3018 Del Skrevet 29. februar 2016 30 minutter siden, Auri skrev: @Pavilion er det slik at det ikke er lov å kopiere inn screenshots her? Og er det isåfall lov å linke til screenshots? Jeg tillater meg å svare her siden samme problemstilling har vært oppe ad nauseam i Rampelys-forumet. Skjermdump er ikke tillatt, men en link til en skjermdump er tillatt. Denne tjenesten er helt grei: http://imgur.com/ Bare sett inn bildet/url/copy+paste fra "skrivebordet" ++ inn i feltet, og du får en lenke som du kan sette inn i (denne) tråden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2016 #3019 Del Skrevet 29. februar 2016 Oi. Krangling i Sushi-tråden. Anonymkode: ff467...912 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cambria Skrevet 29. februar 2016 #3020 Del Skrevet 29. februar 2016 Ser nå at de har fått nye Testadmins. Ett par av dem virker veldig ivrige der de kommenterer alle tegn på en mulig kommende debatt. For meg ble det litt for mye, men det verste er at de må underskrive med "Testadmin" på alt de skriver omtrent. Merkelig regel synes jeg, og så kjedelig for dem da om de ikke ender opp som admin og alle vet at de ikke er gode nok. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg