AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2761 Del Skrevet 18. februar 2016 58 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg er kun et medlem som er innom gruppen Mat fra Bunnen en gang i blant. Ikke veldig inspirerende, men noen gode oppskrifter innimellom. Noe jeg derimot reagerer på er denne tråden. Greit at dere ikke liker MFB eller hun som har startet den, men derfra til å holde liv I en tråd som dette i evigheter med flere tusen innlegg!!! Det virker som om dere er kastet ut og aldri har kommet over det :-) Kan dere ikke bare droppe å gå inn på denne gruppen eller eventuelt lage deres egen? Det er veldig mye uinteressant på Facebook, men man må jo ikke se på alt. Jeg tror dette er den sureste og mest negative tråden jeg noensinne har sett. Har dere virkelig ikke noe annet å gjøre?? Anonymkode: 9b663...c6d Er heller ikke kastet ut, valgte å gå selv. Sureste og mest negative tråden? Nice try1 Har mye annet å gjøre, det hindrer meg ikke i å sette spørsmålstegn ved måten gruppen blir styrt på. Og ja, det er allerede laget en annen gruppe, der medlemmene er medlemmer og ikke annenrangs gjester. Det er heller ikke snakk om å ikke like T som person, men vi stiller spørsmålstegn ved en del av det hun og resten av adm gjør. Anonymkode: d877a...8fb 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2762 Del Skrevet 18. februar 2016 Jeg tok turen innom bloggen deres i dag. Og kjære vene.... Jeg pleier ikke å henge meg opp i skrivefeil, men mengden der var virkelig ikke bra. Iallefall ikke om du skal drive en seriøs matblogg. (Og nei, det ser ikke ut som om dysleksi er årsaken her, det ser mer ut som hastverks- og slurvefeil.) Kjære Tanja - (jeg vet at du er innom her og leser - hvis ikke så er en av dilterne dine det, og kan overbringe beskjed, tenker jeg). Vær så snill og få en av admin-jentene/gutten din til å ta en språkvask / korrektur lesing på oppskriftene dere legger ut der. Som for eks. den lasagne oppskriften. - Hva er "samla oelek" ? - Hva er "indigriensene"? Seibiff-oppskrift: - Det heter seifilet - ikke seifile - Det heter gulrot - ikke gulerot Karbonadedeiggryta - hvor man skal "vispe inn melka med sleivspark til den blir luftig". Slå av autokorrektur funksjon kanskje???? Og denne oppskriften her som jeg kopierer inn under innlegget , som kom opp i gryterett kategorien (men fikk den opp uten navn) - 400 ? 600 gr karbonadedeig - Tilsett fløtemysost ? bulljongterninger Er du ikke helt sikker på mengdeforhold eller hvilken av ingrediensene som skal i? 1 paprika opphagget 2 kjøttbulljong tern Altså - jeg skjønner jo hva du mener der det bare er snakk om stavefeil, men det er mange av dem. Veldig mange. Dette er skikkelige slurvefeil og gir et veldig uprofft intrykk. Jeg anbefaler denne siden: http://www.sprakradet.no/ Ellers ønsker jeg deg lykke til videre med bloggen. Sitat Finn en middels stor kasserolle. 150 gr bacon 400 ? 600 gr karbonadedeig salte og pepper 4 dl vann 3 opphakket charlottløk 1/2 purre i skiver 1 paprika opphagget 15 skiver fløtemysost 2 kjøttbulljong tern Stek bacon i gryta tilsett karbonadedeigen . salte og peppre Ha i vann Tilsett løk/paprika/purre Tilsett fløtemysost ? bulljongterninger Tilslutt ha over 3 dl fløte 1 ss soyasaus 1 1/2 ts timian . Rør inn 2 ss creme fraiche Serveres med poteter, potetmos eller ris. Anonymkode: ff467...912 18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2763 Del Skrevet 18. februar 2016 (endret) Anonymkode: 97e7d...85a Endret 18. februar 2016 av Bond 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kraula Skrevet 18. februar 2016 #2764 Del Skrevet 18. februar 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Anonymkode: 97e7d...85a Den der tror jeg ikke får stå lenge ass. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 18. februar 2016 #2765 Del Skrevet 18. februar 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg er kun et medlem som er innom gruppen Mat fra Bunnen en gang i blant. Ikke veldig inspirerende, men noen gode oppskrifter innimellom. Noe jeg derimot reagerer på er denne tråden. Greit at dere ikke liker MFB eller hun som har startet den, men derfra til å holde liv I en tråd som dette i evigheter med flere tusen innlegg!!! Det virker som om dere er kastet ut og aldri har kommet over det :-) Kan dere ikke bare droppe å gå inn på denne gruppen eller eventuelt lage deres egen? Det er veldig mye uinteressant på Facebook, men man må jo ikke se på alt. Jeg tror dette er den sureste og mest negative tråden jeg noensinne har sett. Har dere virkelig ikke noe annet å gjøre?? Anonymkode: 9b663...c6d Ok, takk for ditt innspill! Det blir arkivert under kategorien "Jadetharvijoaldrihørtfør". Jeg er fremdeles medlem der inne og akter å være der så lenge jeg finner det interessant "Vi" har forresten også laget en egen gruppe som vi liker veldig godt: Mat fra grunnen. Du er hjertelig velkommen inn dit for mer inspirasjon til oppskrifter, og med på kjøpet får du lov til å linke og slipper å forholde deg til rare regler! 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2766 Del Skrevet 18. februar 2016 Ble skikkelig rørt langt inn i hjertesmertesjelen min da jeg leste blogginnlegget om hvordan facebookgruppa ble til. Så trist og lei seg da hun var i butikken og så ned i handlevogna til andre kunder. Ferdigpizzaer og det som verre var. mat fra bunnen har altså en visjon om å redde Norge fra Grandiosa og annen ferdigmat. Anonymkode: 6f4b1...263 22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ardwinna Skrevet 18. februar 2016 #2767 Del Skrevet 18. februar 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ble skikkelig rørt langt inn i hjertesmertesjelen min da jeg leste blogginnlegget om hvordan facebookgruppa ble til. Så trist og lei seg da hun var i butikken og så ned i handlevogna til andre kunder. Ferdigpizzaer og det som verre var. mat fra bunnen har altså en visjon om å redde Norge fra Grandiosa og annen ferdigmat. Anonymkode: 6f4b1...263 Jeg synes de kunne ha tatt seg bryet med å lage en youtubevideo med teksten skrevet på fine bilder og skikkelig trist stemningsmusikk! Det kan sikkert skape mer sympati og omtanke for bloggen og MFB! 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2768 Del Skrevet 18. februar 2016 Og mens jeg var der inne oppdaget jeg plutselig at det ikke bare er matoppskrifter, men innebygget i oppskriftene ligger også fremgangsmåte til å lage redskaper! Grillet marinert kyllingfilet... litt ned på siden (pc- en min nektet å kopiere) Rør blandingen godt sammen pensle filene Hvert kvarter tar du en skje og heller på nytt over filene Filene kan helt sikkert brukes til å skjære kyllingen i fine biter Anonymkode: 6f4b1...263 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 18. februar 2016 #2769 Del Skrevet 18. februar 2016 (endret) 1 time siden, AnonymBruker skrev: Og mens jeg var der inne oppdaget jeg plutselig at det ikke bare er matoppskrifter, men innebygget i oppskriftene ligger også fremgangsmåte til å lage redskaper! Grillet marinert kyllingfilet... litt ned på siden (pc- en min nektet å kopiere) Rør blandingen godt sammen pensle filene Hvert kvarter tar du en skje og heller på nytt over filene Filene kan helt sikkert brukes til å skjære kyllingen i fine biter Anonymkode: 6f4b1...263 Ja, det er viktig at det er penslede filer man bruker. Er det kniv blir det feil! Endret 18. februar 2016 av daemonia 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2770 Del Skrevet 18. februar 2016 Melder meg ut av mfb. Årsaken er blogg. Så en oppskrift når jeg åpnet fb i dag. Trykte på den og kom rett inn på bloggen. Vel de får bestemme seg. Blogg eller Facebook. Når jeg trykker på linken, så bør det være frivillig å gå på bloggen. Vel, jeg skal ikke inn på noen blogg. Er mdl i en daxebookgruppe....syns det er direkte frekt. Anonymkode: d8fcb...cf7 29 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 18. februar 2016 #2771 Del Skrevet 18. februar 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Og mens jeg var der inne oppdaget jeg plutselig at det ikke bare er matoppskrifter, men innebygget i oppskriftene ligger også fremgangsmåte til å lage redskaper! Grillet marinert kyllingfilet... litt ned på siden (pc- en min nektet å kopiere) Rør blandingen godt sammen pensle filene Hvert kvarter tar du en skje og heller på nytt over filene Filene kan helt sikkert brukes til å skjære kyllingen i fine biter Anonymkode: 6f4b1...263 Dette er så herlig! "Spådommen" min om at bloggen kom til å bli en gullgruve for kaudervelsk og språklige krumspring slo til med en eneste gang. Min neste spådom: "Noen" kommer til å dra "Men jeg har jo dysleksi"-kortet. Jamfør Dysleksiforbundet har mellom 5-10% av Norges befolkning dysleksi*. Merkverdig er det at når språket til noen kritiseres, så dras altså "Men jeg har jo dysleksi"-kortet. Beklageligvis er dette ofte egendiagnoser, og er etter min mening et hån mot faktiske dyslektikere, og bidrar bare til negativ stigmatisering av en gruppe mennesker med lese- og skrivevansker. *Kilde: http://www.dysleksiforbundet.no/no/rettigheter+rad/dysleksi/Dysleksi%3A+Sp%C3%B8rsm%C3%A5l+og+svar.9UFRjG1S.ips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Auri Skrevet 18. februar 2016 #2772 Del Skrevet 18. februar 2016 Jeg synes det er litt kjipt at dysleksi er et ganske kronglete ord, ikke helt lett for dem som faktisk har det å skrive! Og det er ganske tydelig at det der ikke dysleksi, det er latskap... 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hei§enberg Skrevet 18. februar 2016 #2773 Del Skrevet 18. februar 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Ble skikkelig rørt langt inn i hjertesmertesjelen min da jeg leste blogginnlegget om hvordan facebookgruppa ble til. Så trist og lei seg da hun var i butikken og så ned i handlevogna til andre kunder. Ferdigpizzaer og det som verre var. mat fra bunnen har altså en visjon om å redde Norge fra Grandiosa og annen ferdigmat. Anonymkode: 6f4b1...263 Altså - jeg tror folk heller ernæringsmessig bør spise ferdigpizza en gang i blandt enn mye av det som legges ut på MFB. Det er så mye fett, karbo, kalorier og sukker i en og samme rett av og til at jeg ikke kan skjønne hvorfor ikke alle de aktive medlemmene der inne triller. Nå for tiden irriterer jeg meg over "Tanjas" horn. Det er så og si kopi av Trines. Grrrrr. 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2774 Del Skrevet 18. februar 2016 14 minutter siden, Hei§enberg skrev: Altså - jeg tror folk heller ernæringsmessig bør spise ferdigpizza en gang i blandt enn mye av det som legges ut på MFB. Det er så mye fett, karbo, kalorier og sukker i en og samme rett av og til at jeg ikke kan skjønne hvorfor ikke alle de aktive medlemmene der inne triller. Nå for tiden irriterer jeg meg over "Tanjas" horn. Det er så og si kopi av Trines. Grrrrr. At hun tør...! Trine er en seriøs og stor matblogger, Gudinna rekker henne ikke til anklene en gang. Gi Trine et lite vink. Hun har nok måtte takle folk som har kopiert henne før. Jurist er hun og😏 Anonymkode: d877a...8fb 28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hei§enberg Skrevet 18. februar 2016 #2775 Del Skrevet 18. februar 2016 (endret) 26 minutter siden, AnonymBruker skrev: At hun tør...! Trine er en seriøs og stor matblogger, Gudinna rekker henne ikke til anklene en gang. Gi Trine et lite vink. Hun har nok måtte takle folk som har kopiert henne før. Jurist er hun og😏 Anonymkode: d877a...8fb Trine har et veldig fint innlegg om dette på siden sin, kalt §§§ eller noe. Og der kommer det jo frem at det er lite man egentlig kan gjøre med selve teksten som en oppskrift er. Heldigvis tror jeg Trines anseelse og gode rykte er så stort at hun ikke lider noe tap av denne manglende krediteringen. Endret 18. februar 2016 av Hei§enberg manglet et ord 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2776 Del Skrevet 18. februar 2016 2 minutter siden, Hei§enberg skrev: Trine har et veldig fint innlegg om dette på siden sin, kalt §§§ eller noe. Og der kommer det jo frem at det er lite man egentlig kan gjøre med selve teksten som en oppskrift er. Heldigvis tror jeg Trines anseelse og gode rykte er så stort at hun ikke lider noe tap av denne manglende krediteringen. Du har nok rett, noe tap lider hun nok ikke. En oppskrift er jo heller ikke copyright på. Synd ikke T har nettikette nok til å kreditere likevel. Anonymkode: d877a...8fb 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2777 Del Skrevet 18. februar 2016 Og en ting til; jeg syns det er rart at hun skriver "av Tanja" på alt. Andre matbloggere legger jo bare ut navnet på retten? Anonymkode: d877a...8fb 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2778 Del Skrevet 18. februar 2016 1 time siden, Auri skrev: Jeg synes det er litt kjipt at dysleksi er et ganske kronglete ord, ikke helt lett for dem som faktisk har det å skrive! Og det er ganske tydelig at det der ikke dysleksi, det er latskap... Dysleksi er jo det ordet folk som påberoper seg denne lidelsen,uten å ha den, kan skrive riktig faktisk Anonymkode: 87ee8...8ba 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
daemonia Skrevet 18. februar 2016 #2779 Del Skrevet 18. februar 2016 Jeg har vært innom denne bloggen et par ganger nå bare for å se hvordan kvaliteten på dette var. Og så la jeg merke til 80-talls pizzaen. Hva er så delikat med den egentlig? Synes ikke den ser noe mindre ut som oppkastpizza enn noe annet som det ble påpekt i tråden her av hanen i kurva for noen uker siden Men det er vel innbydende så lenge det deles av admins der eller i MFB Ellers synes jeg oppsettet av bloggen er ekstremt uprofesjonelt. Midtstilt skrift er bare irriterende å lese. Synes ikke det gir inntrykk av at det er seriøst. Skrivefeil... Åh hjelpes, for noen dumme skrivefeil! Første bud når man skal ha en matblogg burde vel være å kunne skrive ingrediensene rett? Eller å i det hele tatt klare å skrive ingredienser rett... Og til sist: Av Tanja og Av Camilla i hver eneste oppskrift ser bare rart ut. De kunne heller skrevet under med navn i bunn av innleggene. 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2016 #2780 Del Skrevet 18. februar 2016 Er det noen som vet om jeg kan risikere at oppskriftene mine havner på bloggen hvis jeg publiserer den på Facebook - siden? Jeg er mest irritert over gruppa. Jeg liker å lage mat "fra bunnen", eksperimenterer en del og har mange vellykkede oppskrifter å dele... Men alle reglene og diktaturet tar bort gleden. Anonymkode: 7f316...d28 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg