Gå til innhold

Hvordan foregår en "orgie"? Har du vært med på det?


AnonymBruker
 Del

Anbefalte innlegg

Er det noen som har vært med på dette og kan fortelle litt om hva som foregår og hva som skjer? Har alle sex med alle, på rundgang eller hvordan funker det? Kan noen fortelle? :-)

Ellen

Anonymous poster hash: 2d06f...65e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei Ellen. Vet ikek om det bare er et kallenavn, men uanset, hyggelig å hilse på deg, hehe, koz.
Jeg har vert med på dette ett par ganger, men var ikke helt noe for meg. Syns det ble veldig vilt, og speselt pinlig da jeg ufrivillig traff på en bekjent. Dette var en person jeg absolut ikke ville ha noe sexuelt med å gjøre men følte det ble feil og avvise HENNE. Dette var altså en kvinne, som jeg kjente godt. Vi har barn i samme klasse og det ble bare helt feil for meg å skulle se henne i øynene etter dette, og slik ble det. Jeg føler på meg at hun er mere keen på meg utenom orgien enn det jeg er komfortabel med. For ikke mange ukene siden fikk jeg en sms av henne på facebook, om jeg kom på helgens orgie. Jeg kom ikke dit og etter det har hun spurt igjen, men jeg har latt være å svare. Hjelp. Noen som har opplevd noe liknende?
Men uanset, her skal ikke jeg fortelle hele min histore. Beklager det Ellen, men skal prøve å så svart litt på spørsmålet ditt.
Det er ja en gjeng med mennesker som møte for å kose des i hverandres nærvær og nakenhet. Alt kan skje ;) Anonymous poster hash: 3d24d...1c8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...