AnonymBruker Skrevet 25. august 2015 #2 Skrevet 25. august 2015 Lager en miks av ricotta og spinat og dytter blandingen inn i røren Legger i ildfast form og heller over enten en bechamel (hvit saus) eller en god tomatsaus. Passer på at pastarørene er godt dekket av saus. Legger på ost på slutten av steketiden. Anonymous poster hash: d257c...7fa
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #3 Skrevet 27. august 2015 Lager en miks av ricotta og spinat og dytter blandingen inn i røren Legger i ildfast form og heller over enten en bechamel (hvit saus) eller en god tomatsaus. Passer på at pastarørene er godt dekket av saus. Legger på ost på slutten av steketiden. Anonymous poster hash: d257c...7fa Bruker samme måte. Men med parmesan på toppen Anonymous poster hash: 53a61...981
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå