Gjest Anonymous Skrevet 22. august 2004 #1 Del Skrevet 22. august 2004 Hei! Ønsker oppskrift på en saus som passer til svin (biff). Blir glad for alle tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 22. august 2004 #2 Del Skrevet 22. august 2004 Brun margarin i en panne. Ha i hvetemel og la det brune seg enda mer. Spe med varmt vann, ha i en dl rødvin og en boks (liten) med rømme. Salt og pepper, og kok ut panna du har stekt kjøttet i med litt mer rødvin. Nam nam. En fløteskvett er heller ikke å forakte.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 22. august 2004 #3 Del Skrevet 22. august 2004 Hei! Ønsker oppskrift på en saus som passer til svin (biff). Blir glad for alle tips Saus til svin eller biff? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 22. august 2004 #4 Del Skrevet 22. august 2004 Svinebiff.. Takker for svar Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. august 2004 #5 Del Skrevet 22. august 2004 Appelsinsaus 3 dl sjy/kraft revet skall og saft av ½ appelsin 2 ts maisenna 1 ss soyasaus salt/pepper Hell sjy/kraft i en kjele og tilsett appelsinskall og appelsinsaft. Kok opp. Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell i kasserollen under omrøring. Kok opp på nytt. Ha i soyasaus og smak til med salt og pepper. Passer godt til svinekjøtt. Fløtesaus med løk og sopp (2-3 pers.) 10-12 småløk 8-10 champignoner 1 dl buljong/kraft 1 ts timian 1 dl kremfløte 1,5 ts maisenna Gi løkene et oppkok i vann og skrell dem. Brun løk og sopp i smør. Ha på buljong, timian og fløte og kok noen minutter. Rør maisenna ut i litt vann og ha det i sausen, la det tykne. Blåmuggostsaus til svin 250 g champignon i skiver 3 ss smør 2 dl créme fraîche 2 dl matfløte 100 g Norzola eller Royal Blue 2 ss konjakk (kan sløyfes) 1 ss soyasaus ½ ts salt ½ ts pepper friske urter f.eks. estragon eller basilikum, hakket Brun soppen i smør og tilsett crème fraîche, fløte, ost, konjakk og soyasaus. Kok opp mens du rører. La sausen trekke ved svak varme i 15-20 minutter til den er tykk og kremaktig. Rør av og til. Rør inn urter før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 22. august 2004 #6 Del Skrevet 22. august 2004 Glad i copy-paste, du Arkana.... Masse fine oppskrifter du finner! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. august 2004 #7 Del Skrevet 22. august 2004 Glad i copy-paste, du Arkana.... Masse fine oppskrifter du finner! Hehe, ja hadde det ikke være så enkelt hadde jeg nok ikke orket å legge ut så mange oppskrifter. Takker min kjære som har laget oppskriftsdatabase til meg, enkelt å finne fram og kopiere. :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. august 2004 #8 Del Skrevet 22. august 2004 Det JEG lurer på er om du samler oppskrifter for så å dele dem ut, eller om de er prøvd eventuelt egenkomponerte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. august 2004 #9 Del Skrevet 22. august 2004 En salig blanding av egenkomponerte, oppskrifter fra internett/TV/aviser/blader/bøker og oppskrifter jeg har fått fra andre. Med foreløpig 3500 oppskrifter har jeg ikke hatt sjanse til å prøve så veldig mange, så jeg legger ut oppskrifter jeg aldri har prøvd også. Det kan jo friste andre likevel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 22. august 2004 #10 Del Skrevet 22. august 2004 Klart det kan, jeg bare lurte! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Den utstøtte Skrevet 24. august 2004 #11 Del Skrevet 24. august 2004 Ta kjøttet ut av pannen og pakk det i alufolie. Kok ut pannen med en skvett tørr hvitvin. Reduser og hell på fløte. Centra har BOWRIL. Fantastisk til sauser. Består av gjærekstrakt, melasse, beefekstrakt. Den er ikke salt som buljong. En tesje holder. Blir sausen for tynn, bruk Maisena. Hermetisk grønpepper eller rosapepper gjør susen. BON APETIT! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå