Gå til innhold

Brimiens Lune Hjørne


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har kviteseidsmør. Kjøpte her om dagen, for å prøve det igjen. Bedre nå, men ikke som før.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke huske å ha sett det her brimi-smøret noe sted? Er det laga på syrnet fløte?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan er det smøret i baking?

Ganske sikkert som vanlig. Smaker noe mer smør enn vanlig smør kanskje.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Wow...han har sitt eget land også den karen: http://www.brimiland.no/

Jupp, P har rett (må slutte å skrive sånt ellers blir han ikke til å ha i forum-hus) og det kan brukes

som vanlig smør står det på pakka. Ikke stekes på veldig sterk varme...og den er syrnet står det.

Den smaker rett og slett litt mere smør. Jeg har spist vanlig smør i hele mitt liv og nå var det tydeligvis

på tide å gå et steg videre. Anbefales. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal prøve det der smøret når jeg ser det i butikken. Misstenker at det er veldig likt kviteseidsmør, men vi får nå se.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja, alt annet er bannlyst hos meg pga blir dårlig av lukta og får halsbrann osv hvis jeg spiser de. Aner ikke hva det er de blander i for noe rart, men ikke er det tomat i alle fall.

Se på konerveringsmidlene.

Står det E 330 eller Stronsyre?

Anonymous poster hash: 40875...806

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Wow...han har sitt eget land også den karen: http://www.brimiland.no/

Jupp, P har rett (må slutte å skrive sånt ellers blir han ikke til å ha i forum-hus) og det kan brukes

som vanlig smør står det på pakka. Ikke stekes på veldig sterk

varme...og den er syrnet står det.

Den smaker rett og slett litt mere smør. Jeg har spist vanlig smør i hele mitt liv og nå var det tydeligvis.

på tide å gå et steg videre. Anbefales. :)

Brimiland er ikke tilgjengelig for hvem som helst.

Krever Brimipass, jo. Jaffal fra brett.

Anonymous poster hash: 40875...806

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Se på konerveringsmidlene.

Står det E 330 eller Stronsyre?

Anonymous poster hash: 40875...806

Jeg tåler sitronsyre. Det står ingen verdens ting hvis jeg husker rett. Skulle jeg gjette på noe så er det en eller annen eddik-type.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg tåler sitronsyre. Det står ingen verdens ting hvis jeg husker rett. Skulle jeg gjette på noe så er det en eller annen eddik-type.

Planen var å spørre etter Eddik, mår du hadde svart!

Anonymous poster hash: 40875...806

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lette litt rundt på nett og den kommer ikke godt ut når det gjelder "sunt smør på skiva",

men det er jo ikke noe en spiser hundre gram av i slengen heller dette. Det er et kosesmør

som en har en gang i mellom. Sånn ser det i alle fall ut. :)

Brimi%20Lett%20salta%20smor%20BIKs201303

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Planen var å spørre etter Eddik, mår du hadde svart!

Anonymous poster hash: 40875...806

Det er fort gjort å tråkke i grøten selv om man prøver å gå rundt den. På stavland sin så står det tomat og salt, tror muligens det stemmer også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker

Lette litt rundt på nett og den kommer ikke godt ut når det gjelder "sunt smør på skiva",men det er jo ikke noe en spiser hundre gram av i slengen heller dette. Det er et kosesmørsom en har en gang i mellom. Sånn ser det i alle fall ut. :)http://www.klikk.no/incoming/img-1278252/alternates/LANDSCAPE_2_1_960/Brimi%20Lett%20salta%20smor%20BIKs20130320a07519_3939.jp

g

Hva, har du laget smør til denne tråden? :daane::ler:

Anonymous poster hash: 40875...806

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har laget eget smør i sin tid. Både fra syrnet og ikke syrnet fløte.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå ble jeg sulten. Har ikke spist og drukket noe enda i dag.

Men....hvorfor ikke? :klo: Kroppen må ha næringen sin for å fortsette å være glad vettu.

---

Bortsett fra det, så kunne jeg godt ha tenkt meg å ha noen kuer og forsøke meg på budeielivet.

I liten skala. Kuer som bare har nummer i øra og som ingen egentlig kjenner, er ikke`no for meg.

Jeg må ale dem opp fra fødselen av (som jeg gjerne kunne ha vært med på) og ha dem på fanget

helt til det av naturlige grunner ikke går lengre. Ei kjæleku! :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...