Hoppetaujenta Skrevet 8. mai 2015 #181 Del Skrevet 8. mai 2015 Godt! Ikke noe mer å si om det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #182 Del Skrevet 8. mai 2015 Jeg har kviteseidsmør. Kjøpte her om dagen, for å prøve det igjen. Bedre nå, men ikke som før. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 8. mai 2015 #183 Del Skrevet 8. mai 2015 (endret) . Endret 19. mai 2015 av Sola de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #184 Del Skrevet 8. mai 2015 Kan ikke huske å ha sett det her brimi-smøret noe sted? Er det laga på syrnet fløte? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #185 Del Skrevet 8. mai 2015 Hvordan er det smøret i baking? Ganske sikkert som vanlig. Smaker noe mer smør enn vanlig smør kanskje. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 8. mai 2015 #186 Del Skrevet 8. mai 2015 (endret) . Endret 19. mai 2015 av Sola de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 8. mai 2015 #187 Del Skrevet 8. mai 2015 Wow...han har sitt eget land også den karen: http://www.brimiland.no/ Jupp, P har rett (må slutte å skrive sånt ellers blir han ikke til å ha i forum-hus) og det kan brukes som vanlig smør står det på pakka. Ikke stekes på veldig sterk varme...og den er syrnet står det. Den smaker rett og slett litt mere smør. Jeg har spist vanlig smør i hele mitt liv og nå var det tydeligvis på tide å gå et steg videre. Anbefales. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 8. mai 2015 #188 Del Skrevet 8. mai 2015 (endret) . Endret 19. mai 2015 av Sola de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #189 Del Skrevet 8. mai 2015 Skal prøve det der smøret når jeg ser det i butikken. Misstenker at det er veldig likt kviteseidsmør, men vi får nå se. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2015 #190 Del Skrevet 8. mai 2015 Ja, alt annet er bannlyst hos meg pga blir dårlig av lukta og får halsbrann osv hvis jeg spiser de. Aner ikke hva det er de blander i for noe rart, men ikke er det tomat i alle fall. Se på konerveringsmidlene. Står det E 330 eller Stronsyre? Anonymous poster hash: 40875...806 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2015 #191 Del Skrevet 8. mai 2015 Wow...han har sitt eget land også den karen: http://www.brimiland.no/ Jupp, P har rett (må slutte å skrive sånt ellers blir han ikke til å ha i forum-hus) og det kan brukes som vanlig smør står det på pakka. Ikke stekes på veldig sterk varme...og den er syrnet står det. Den smaker rett og slett litt mere smør. Jeg har spist vanlig smør i hele mitt liv og nå var det tydeligvis. på tide å gå et steg videre. Anbefales. Brimiland er ikke tilgjengelig for hvem som helst. Krever Brimipass, jo. Jaffal fra brett. Anonymous poster hash: 40875...806 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #192 Del Skrevet 8. mai 2015 Se på konerveringsmidlene. Står det E 330 eller Stronsyre?Anonymous poster hash: 40875...806 Jeg tåler sitronsyre. Det står ingen verdens ting hvis jeg husker rett. Skulle jeg gjette på noe så er det en eller annen eddik-type. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2015 #193 Del Skrevet 8. mai 2015 Jeg tåler sitronsyre. Det står ingen verdens ting hvis jeg husker rett. Skulle jeg gjette på noe så er det en eller annen eddik-type. Planen var å spørre etter Eddik, mår du hadde svart! Anonymous poster hash: 40875...806 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 8. mai 2015 #194 Del Skrevet 8. mai 2015 Lette litt rundt på nett og den kommer ikke godt ut når det gjelder "sunt smør på skiva",men det er jo ikke noe en spiser hundre gram av i slengen heller dette. Det er et kosesmørsom en har en gang i mellom. Sånn ser det i alle fall ut. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 8. mai 2015 #195 Del Skrevet 8. mai 2015 (endret) . Endret 19. mai 2015 av Sola de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #196 Del Skrevet 8. mai 2015 Planen var å spørre etter Eddik, mår du hadde svart!Anonymous poster hash: 40875...806 Det er fort gjort å tråkke i grøten selv om man prøver å gå rundt den. På stavland sin så står det tomat og salt, tror muligens det stemmer også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2015 #197 Del Skrevet 8. mai 2015 Lette litt rundt på nett og den kommer ikke godt ut når det gjelder "sunt smør på skiva",men det er jo ikke noe en spiser hundre gram av i slengen heller dette. Det er et kosesmørsom en har en gang i mellom. Sånn ser det i alle fall ut. http://www.klikk.no/incoming/img-1278252/alternates/LANDSCAPE_2_1_960/Brimi%20Lett%20salta%20smor%20BIKs20130320a07519_3939.jp g Hva, har du laget smør til denne tråden? Anonymous poster hash: 40875...806 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PPM Skrevet 8. mai 2015 #198 Del Skrevet 8. mai 2015 Jeg har laget eget smør i sin tid. Både fra syrnet og ikke syrnet fløte. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 8. mai 2015 #199 Del Skrevet 8. mai 2015 (endret) . Endret 19. mai 2015 av Sola de 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 8. mai 2015 #200 Del Skrevet 8. mai 2015 Nå ble jeg sulten. Har ikke spist og drukket noe enda i dag.Men....hvorfor ikke? Kroppen må ha næringen sin for å fortsette å være glad vettu.---Bortsett fra det, så kunne jeg godt ha tenkt meg å ha noen kuer og forsøke meg på budeielivet.I liten skala. Kuer som bare har nummer i øra og som ingen egentlig kjenner, er ikke`no for meg.Jeg må ale dem opp fra fødselen av (som jeg gjerne kunne ha vært med på) og ha dem på fangethelt til det av naturlige grunner ikke går lengre. Ei kjæleku! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå