AnonymBruker Skrevet 1. mars 2015 #1 Skrevet 1. mars 2015 Skal bake og oppskriften bruker sitronskall. Men jeg har ikke nok skall. Kan noe av dette erstattes med sitronsaft? Noen som vet?Anonymous poster hash: 729f4...a87
Berit Skrevet 1. mars 2015 #2 Skrevet 1. mars 2015 Egentlig ikke fordi bla sitronskallet er en forholdsvis tørr konsistens og det er mer bittert. Men jeg kunne i din situasjon godt funnet på da å ta litt mer av sitronsaften i mangel på sitronskall. Men da må du trekke tilsvarende mengde veske fra annen veske som skal i.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå