Gå til innhold

Vanlige kombinasjoner du aldri har skjønt greia med?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er det vanlig??? Anonymous poster hash: f82fa...36a

I charterland hvor briter frekventerer, ja :)

Anonymous poster hash: 04bf1...d62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I charterland hvor briter frekventerer, ja :)

Anonymous poster hash: 04bf1...d62

Hehe. Jeg tror ikke det var helt uvanlig på 80-90 tallet. Som et alternativ til pommes frites kanskje?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brødskive med egg + bacon, og smør på brødskiva + majones oppå egget

 

For meg blir dette smør på flesk på smør

og uforståelig at noen liker det


 



Anonymous poster hash: 11b93...a55
Lenke til kommentar
Del på andre sider

herregud folk må tro jeg er gal!

 

Jeg elsker (og bruker) 

egg med majones
hamburger med bacon

bruker ketchup på pizza (frossen pizza og det du lager hjemme)

bruker ketchup på spagetti

Jordbær med sjokolade er jummy! + is

Kaviar på hvitost

Bacon sammen med pannekaker 

Krem til fruktsalat 

Bruker saus til fiskekaker (fløtesaus) og macaronistuing. 

Smør i grøten

Brunost på vafler

Nøtter i sjokolade 

 

Listen er lang! Dere aner ikke hva dere går glipp av  :skratte:

 

Noen mener smeltet ost på pølser er rar kombo. Men jeg elsker det. 



Anonymous poster hash: 86724...95e
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Brødskive med egg + bacon, og smør på brødskiva + majones oppå egget

 

For meg blir dette smør på flesk på smør

og uforståelig at noen liker det

 

Anonymous poster hash: 11b93...a55

 

Ps

Altså:

Jeg liker brød, smør, egg, bacon, majones. Men ikke alt dette på en gang

Brød+ egg+ bacon= jeg er fornøyd

Anonymous poster hash: 11b93...a55

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Zeitgeist

Kavring med surmjølk/melkering, helst med sukker på.

 

Jeg liker kavring, surmjølk drikker jeg også når det er skikkelig varmt ute (tynner den litt ut med vann), og jeg liker sukker - men disse tre kombinert - isj!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

herregud folk må tro jeg er gal!

Jeg elsker (og bruker)

egg med majones

hamburger med bacon

bruker ketchup på pizza (frossen pizza og det du lager hjemme)

bruker ketchup på spagetti

Jordbær med sjokolade er jummy! + is

Kaviar på hvitost

Bacon sammen med pannekaker

Krem til fruktsalat

Bruker saus til fiskekaker (fløtesaus) og macaronistuing.

Smør i grøten

Brunost på vafler

Nøtter i sjokolade

Listen er lang! Dere aner ikke hva dere går glipp av :skratte:

Noen mener smeltet ost på pølser er rar kombo. Men jeg elsker det.

Anonymous poster hash: 86724...95e

Du er ironisk ikke sant?

Anonymous poster hash: 47cbe...37a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri skjønt hvorfor de putter rosiner i boller, eller hvem som faktisk spiser dem. 

Jeg hater også rosiner i müsli. Har kjøpt frokostblandinger med rosiner i fordi resten har vært veldig godt, da står jeg og plukker dem ut.

 

Men jeg liker rosiner for seg selv!

 

Jeg liker ikke kombinasjonen av frukt og krem, f.eks fruktcocktail med pisket krem på eller når det gjemmer seg noen dvaske fruktbiter i en bløtkake. Liker heller ikke så godt varm frukt. Så eplekake med krem er ikke akkurat innertier hos meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Greit nok det.Men det er ikke generelt en vanlig kombo som er almenkjent. Jeg spiste også ting når jeg var liten som var vanlig for meg,men det betyr ikke at det er en alment kjent vanlig kombo for det. Sånn som f.eks pizza og ananas,smør og risengrynsgrøt,rosiner i hveteboller,bruonst og syltetøy osv.

Anonymous poster hash: 282e0...56f

Hvordan mener du fleskepøle skal spises da? Den skal jo spises med brød og smør ( selv om det smaker jævlig)

Anonymous poster hash: 037c6...387

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri skjønt hvorfor de putter rosiner i boller, eller hvem som faktisk spiser dem. 

Jeg hater også rosiner i müsli. Har kjøpt frokostblandinger med rosiner i fordi resten har vært veldig godt, da står jeg og plukker dem ut.

 

Men jeg liker rosiner for seg selv!

 

Jeg liker ikke kombinasjonen av frukt og krem, f.eks fruktcocktail med pisket krem på eller når det gjemmer seg noen dvaske fruktbiter i en bløtkake. Liker heller ikke så godt varm frukt. Så eplekake med krem er ikke akkurat innertier hos meg.

 

Boller uten rosiner er kjedelig, gidder ikke å spise boller uten rosiner. ;)

 

Mvh Yvonne :heiajente:

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Nå har jeg ikke lest hele tråden, så mulig du har fått dette svaret tidligere. Har du aldri vært på en italiensk restaurant noen gang? Der får du alltid servert brød til pastaen. Enten det er vanlig loff, hvitløksbrød eller foccacia. Og det er faktisk veldig godt, selv om det er karbohydrater på karbohydrater. :)

 

 

Tull. Italienere spiser ikke brød sammen med pasta! 

Anonymous poster hash: f82fa...36a

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Overrasket

Jeg er en som kan sette pris på alt fra pub-mat til en serie retter på berømte Michelin-restauranter, men jeg forstår ikke noen som helst bruk av kamskjell i noen kombinasjoner. Noe så smakløst og kjedelig. Du må jo drøsse på med andre smaker for at det skal nærme seg interessant. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kaviar og tomat. Det passer bare ikke sammen.

Kaviar må ha noe grønt på seg, tomat må ha majones (eller helst remulade) på seg. I min verden!



Anonymous poster hash: 3f4db...8d4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smør under smørepålegg på brødskiva.

Ketchup på annet enn pølse i brød - og kanskje hamburger.

Ananas på/i "mat" - særlig svinekjøtt (tenk Hawaii).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Åh, så mye godt dere nevner her! Blir sulten av å lese denne tråden :fnise:

Yoghurt med müsli spiser jeg hver eneste dag, og boller er ikke skikkelig boller uten rosiner! Vi spiser til og med rosiner i grøten :danse:

 

Jeg syns at å spise husmannskost uten grønnsaker til er utrolig rart. Å bare spise kjøtt + poteter + saus er så merkelig, det er noe vesentlig som mangler i det måltidet. 

Bacon, kaviar og ketchup på alt man spiser skjønner jeg meg heller ikke på. Må jo være kjedelig med de samme smakene på alt hele tiden?! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ennasus

Risgrøt med brunost og smørøye

Pastaretter (lasagne, spaghetti..) med hvitløksbrød/loff

Generelt middag uten grønnsaker (typ. lasagne uten salat, kylling og ris uten grønnsaker/salat osvosv)

Smør på brødskiva *grøss*

Ketchup til alt

Majones på makrell i tomat, leverpostei, skinke…(majones generelt)

Rosiner i bakverk

Potetgull til middag

Majones OG kaviar på brødskive *dobbeltgrøss*

Egg, majones, salami og kaviar på skiva

Kokt potet til kylling

Wok med fiskebiter, de bare løser seg opp i tusen biter  :grine:

Pizza dynket i ost og tusen forskjellige sorter kjøtt 

Makaronistuing til kjøttkaker/fiskekaker osv

Nøtter i brownies (skal sies jeg ikke har smakt det på veldig mange år men..)

Smørkrem på gulrotkake, det SKAL være ostekrem!

Krem på kakao

Makaroni/penne/pasta i supper

 

Sikkert mye mer, men det er hva jeg kom på i farta :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tørket frukt i bakverk, særlig rosiner.

Müsli med rosiner.

Smoothie med banan.

Jordbær med vaniljesaus.

Fløte-is og bær.

Kylling/fisk med ketchup.

Sjokoladekake med appelsin.

Fiskekaker i brun saus.

Gulrot eller søtpotet i potetmosen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest_frisk

Ketchup på pizza

Ananas på pizza

Rosiner i boller

Nøtter i sjokolade

Hvitost eller brunost og syltetøy

Brunost på vafler

Karamell i sjokolade

Sylteagurk på burger

Åh, vi to er strake motsetninger <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...