Jump to content
Mette

Velkommen til Rampelyset, vårt nye forumrom!

Recommended Posts

Mette

Velkommen til Rampelyset!

I dette forumrommet kan dere diskutere medier, bloggere og kjendiser. Mange har meninger om kjente personligheter, og debatter om disse kan få høy temperatur. Fra reglene våre:

- Det er ikke tillatt å skrive krenkende, hetsende eller injurerende. Det er ikke tillatt å spre rykter gjennom vårt forum, eller spekulere rundt årsakssammenhenger man ikke kjenner, når dette vurderes til å være til skade for den omtalte part.

- Det er ikke tillatt å komme med personangrep, trakassering eller trusler. Det er tillatt å diskutere personer som velger å eksponere seg selv gjennom for eksempel sosiale medier.

Det er altså tillatt å diskutere kjendiser og bloggere, men det er ikke tillatt å diskutere bloggernes/kjendisenes barn, da disse ikke selv har valgt å eksponere seg.

I tillegg har vi laget noen tilleggsregler for dette forumrommet:

  • Tråder som kun opprettes til latterliggjøring av noen tillates ikke, selv om de ellers ikke kan karakteriseres så sterkt som hets eller krenkelser.
  • Det er ikke tillatt å legge ut innhold fra bloggene i form av enten tekst, bilder eller kommentarer, for å kommentere det her. Hvis man ønsker å henvise til noe på en blogg, så bruk lenker.
  • Der det diskuteres kjendissaker i mediene er brukerne selv ansvarlige for å legge ved lenker til mediet. Ubegrunnede påstander vil bli slettet som spekulasjoner, også når det ikke direkte er til skade for den omtalte part, da vi ikke har kapasitet til å sjekke fakta i alt som legges ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...