Gå til innhold

Hjelp! Kremost glasur til gulrotkake!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lager gulrotkake (fra pose) til mannen som har bursdag, Jeg er ikke no baker akkurat.. Hehe.

Men vet at han likte veldig godt en sånn kremost glasur han fikk hos noen andre en gang, så har kjøpt philadelfia kremost. Men det finnes så mange forskjellige oppskrifter. Kan noen sterkt anbefale en?

Gjest Maria_Marihøne
Skrevet

Lager gulrotkake (fra pose) til mannen som har bursdag, Jeg er ikke no baker akkurat.. Hehe.

Men vet at han likte veldig godt en sånn kremost glasur han fikk hos noen andre en gang, så har kjøpt philadelfia kremost. Men det finnes så mange forskjellige oppskrifter. Kan noen sterkt anbefale en?

http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/gulrotkake

Jeg brukte denne. Og så pyntet jeg med hakkede hasselnøtter i stedet for strimlet gulrot.

Skrevet

Går det ann å putte den i sånn kremsprøyte og sprøyte det over kaka?

Gjest Maria_Marihøne
Skrevet
:vetikke: Ikke noe baker jeg heller, egentlg ;)
AnonymBruker
Skrevet

Jeg har bare blandet det med melispulver (ikke ferdig blandet melis).

Anonym poster: 7c19853c10d22e9fe18c2eb0aee213d9

Skrevet

Lager jeg osteglasur så er det bestandig samme greia: philadelphia blandet med melis til du får den sødmen/syrligheten du ønsker. Også blande inn nesten stivpisket krem. Jeg kan seriøst spise den glasuren med skje rett fra bollen.

Og går helt fint å bruke kremsprøyte.

Skrevet

Jeg bruker 60 g smør og 4 dl melis pr 100 gr kremost, litt vaniljesukker og kanskje litt sitronjuice hvis jeg har. Så den varianten anbefaler jeg sterkt :P

AnonymBruker
Skrevet

Revet sitronskall er fantastisk i.

Anonym poster: 272d399bdda0e873d7c94f5f96bb8aad

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...