Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Jasmine_

Keiras kreative boble

Recommended Posts

Guest KeiraK

Hei!

Jeg har vært bruker her i 6-7 år nå, under ulike kallenavn. Har nå bestemt meg for å opprette dagbok igjen.

Av anonymitetshensyn kommer jeg ikke til å si altfor mye om bakgrunnen min, men jeg er ei jente i midten av tjueåra (oi - rart å si det), er forlovet, har to katter, leilighet (og flytter i felles bolig til våren), huslån og hele sulamitten. Har ikke barn og bryllup i tankene med det første, men jeg og samboeren (som her kun blir kalt E) har vært sammen i 3 år, og jeg vet at han er "the one."

Keira :)

Edited by KeiraK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest KeiraK

Psyker meg opp til jobb i morgen. Eller, psyker opp, er vel litt feil ord, men mandager er generelt hektiske. Jeg er leder for en publikasjon som har utgivelse på tirsdager, så mandager er som regel hektiske, men skal ikke klage, elsker jobben min, men jeg er en person som liker å planlegge og å ha god tid, så hasteproblemer (som ofte dukker opp da) er nok ikke det jeg liker best... :)

Det eneste som er er dumt med jobben er egentlig reiseveien på ca. 1 time hver vei. (Egentlig er det bare en 30 minutters togtur, men jeg må ta t-bane til sentrum, tidene skal klaffe, og man bør gjerne ha en liten buffer i disse vinterstider...)

Helga har vært relativt rolig. Julebord med jobben på fredag, hjemmekveld med F på lørdag (nyydelig hjemmelaget pizza og god film) og kafetur med to kamerater i dag. Absolutt godkjent ;)

Edited by KeiraK

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest KeiraK

Litt sliten i dag. Lang dag på jobb, mange møter. Evaluering av det nye prosjektet jeg leder, og ikke uventet var det en del salgsfolk som hadde en del mildt sagt merkelige synspunkter. Heldigvis har jeg fått god tilbakemelding av både sjefen min og styreleder, så jeg vet jo at folk er fornøyde, men det er ikke så veldig motiverende å høre et team av selgere si at vi bør forandre den redaksjonelle profilen fordi de kun vil henvende seg til motsatt type annonsører. Mitt forslag var å prøve å henvende seg til annonsører i vårt segment, men det er enklest å ta kontakt med de gamle, gode. :fnise: For å se positivt på det fikk vi veldig mange fine tilbakemeldinger fra den kreative delen av staben, og det er jo bra.

Dro rett hjem og har bare daffet siden, egentlig. Er utrolig sliten for tida, vet ikke hva som feiler meg. Kjæresten bestilte indisk take-away, og det er jo aldri feil. Kjenner at jeg gleder meg til at jula kommer nå... Blir deilig med noen dager langfri.

Edited by KeiraK

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...