Jump to content
Sign in to follow this  
-Karma-

Operasjon viljestyrke

Recommended Posts

-Karma-

Blanke ark ja...?

Nå har jeg satt meg så mange mål i livet mitt, at jeg fant ut at det muligens ville vere greit å starte en dagbok så jeg kan skrive ned litt hva som skjer, i tillegg til å kanskje få litt motivasjon på veien :) Tror jeg har litt lett for å glemme meg når jeg setter meg nye mål, pluss at viljestyrken pleier å kræsje litt etter en stund..så dette blir vel også en liten stor utfordring til viljestyrken og selvdisiplinen min... :sukk:

- Jeg ønsker å slutte å røyke innen 1.desember

- Jeg er NØDT å begynne å spare mer penger (dette kommer seg nok litt om røykeslutten fungerer, men likevel..)

- Jeg ønsker å trene mye mer, bli mer aktiv generelt, kanskje begynne å jogge, trene mye styrke, og se skikkelig fit og sexy ut..(ikke type bodybuilder, men stram, litt definert, og sunn..)

- Jeg ønsker å spise mye sunnere enn jeg gjør i dag, merker det har blitt mye junk, brus og andre ulumskheter i det siste, både huden, humøret og alt føles litt...junk :frown:

Mulig jeg kanskje har tatt meg litt vann over hodet, men hvorfor ikke bare gjøre det skikkelig når eg først skal gjøre det..?

Jeg trener allerede 1 gang i uka, og har begynt å spise litt sunnere allerede, men skulle hatt litt mer fokus på det, og føler at om jeg har spesifikke mål, vil det kanskje hjelpe litt :)

Tar gjerne imot tips til eventuelle delmål. belønninger osv..og angående viljestyrken min, trenger så absolutt all hjelp jeg kan få, hint hint! :smilbla:

Edited by -Karma-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...