Jump to content
Sign in to follow this  
-Karma-

Operasjon viljestyrke

Recommended Posts

-Karma-

Blanke ark ja...?

Nå har jeg satt meg så mange mål i livet mitt, at jeg fant ut at det muligens ville vere greit å starte en dagbok så jeg kan skrive ned litt hva som skjer, i tillegg til å kanskje få litt motivasjon på veien :) Tror jeg har litt lett for å glemme meg når jeg setter meg nye mål, pluss at viljestyrken pleier å kræsje litt etter en stund..så dette blir vel også en liten stor utfordring til viljestyrken og selvdisiplinen min... :sukk:

- Jeg ønsker å slutte å røyke innen 1.desember

- Jeg er NØDT å begynne å spare mer penger (dette kommer seg nok litt om røykeslutten fungerer, men likevel..)

- Jeg ønsker å trene mye mer, bli mer aktiv generelt, kanskje begynne å jogge, trene mye styrke, og se skikkelig fit og sexy ut..(ikke type bodybuilder, men stram, litt definert, og sunn..)

- Jeg ønsker å spise mye sunnere enn jeg gjør i dag, merker det har blitt mye junk, brus og andre ulumskheter i det siste, både huden, humøret og alt føles litt...junk :frown:

Mulig jeg kanskje har tatt meg litt vann over hodet, men hvorfor ikke bare gjøre det skikkelig når eg først skal gjøre det..?

Jeg trener allerede 1 gang i uka, og har begynt å spise litt sunnere allerede, men skulle hatt litt mer fokus på det, og føler at om jeg har spesifikke mål, vil det kanskje hjelpe litt :)

Tar gjerne imot tips til eventuelle delmål. belønninger osv..og angående viljestyrken min, trenger så absolutt all hjelp jeg kan få, hint hint! :smilbla:

Edited by -Karma-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...