Gå til innhold

Nye dama til eksen vil bli venninne me meg.. rart?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest

Hva skrev du til henne, da, TS? Kjenner at jeg er nysgjerrig på hva hun vil deg, fra mitt ståsted er det underlig å kontakte eksdama når situasjonen mellom de og eksen er slik du forklerer..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Sanne__

Støtter deg litt her Naive. Derfor jeg ikke gjør det i utrengsmål. Derimot snakket exen jeg ringte også litt pent om exen men det om personligheten hans som ikke var så bra hadde jeg også ant og dermed magefølelse for å stå imot et videre forhold. Ingen mennesker er bare slemme eller snille men det er sant som noen sier her dette med å ha tillit. Det var også han mest brukte argument; "du må stole på mæ Sanne__" Det kunne bært så feil om jeg hadde blitt etter det jeg fikk vite. Kan legge til at exen hadde ærlige øyne og en jobb med mennesker. Jeg brukte min magefølelse her men som sagt ikke noe jeg pleier å gjøre eller som hadde passet å gjøre med mine andre forhenværende. Det var denne greia da at denne fyren ikke ville slippe meg mens hun hans ex bekreftet min magefølelse jeg allerede hadde hatt lenge. Men vekslet lenge. Den myke delen av meg vant ikke denne gangen. Iblant må man bruke hodet.. Sanne__

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

Jeg har ingen ønsker om å møte eksen til kjæresten min. Skulle jeg møtt henne hadde det vært for å bedt henne holde seg langt unna oss og slutte å ringe og tekste kjæresten min.

Men så har du de som er motsatt av meg, som gjerne ønsker å ha ett forhold til noen som har stått nær kjæresten sin. Kanskje han har snakket om deg noe som har gjort henne nyskjerrig og vil se hvordan og hvem du er?

Noen ser på eks'en som fienden. Spesielt hvis kjæresten har eller akkaurat har hatt følelser for denne enda.

Og man skal jo som kjent holde venner nært til brystet, og fiender enda nærmere..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...