Gå til innhold

Bilder av gamle flammer


Gjest My

Anbefalte innlegg

Har han virkelig ikke fått seg ny tlf på seks år???

Bilder følger vel ikke med når en bytter tlf?

Jeg fant noen bilder på rommet hans av ei jeg ikke aner hvem er engang. Var på en sydentur. De kastet jeg uten å si noe til han.

Spurte så senere om han hadde vært i det landet, han humret frem et ja. Da jeg spurte om med hvem, sa han en kompis... Løgner!!! Tviler på han savner bildene da.

Anonym poster: 0986cf4020fb65723f222da7ad534cff

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har alle bildene lagret på minnekortet i tlf, og når jeg har byttet tlf har jeg ofte vært bevisst på at minnekortet skal passe i den nye tlf. Da trenger man ikke gjøre annet enn å ta ut minnekortet og sette det inn i den nye tlf, og vips så har man alle bilder av gamle flammer som man har glemt at man har mottatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er utroskap og gå bak ryggen din og ødelegge selvtillitien din på den måten.

For en drittsekk - dump ham!

Anonym poster: fd3557816ec9759e92b378c57f5b0e2e

For noe tull! Både jeg og kjæresten har tatt vare på bilder av ekser, og vist dem til hverandre. Det ødelegger ikke selvtilliten til noen av oss. Tvert imot. Når jeg ser hvor kjekke eksene hennes er, så gir det meg en enorm selvtillits-boost når jeg vet at hun valgte meg.

Vi snakker også åpent om hvem vi synes er pene på byen og slikt. Synes synd på de som er så sjalu av sånt.

Anonym poster: 4dbba92acfe07fc941c4b51a7b893bb4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke bilder av eksene mine på telefonen men på dataen. Eller i en eske. Bryr meg ikke om kjæresten min har bilder på mobilen eller andre steder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bilder på mobilen... vet ikke om jeg hadde likt det noe særlig. Kommer gjerne an på hva slags bilder det er. Samtidig så syns jeg det er greit å ta vare på gode minner fra fortiden, kjekt å kunne se tilbake på en dag. :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har begge to masse bilder av våre ekser og ting vi har gjort ilag... Hvorfor i all verden skal vi kaste dem? :gjeiper:

Men vi er veldig glad i bilder generelt, begge to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå er vist jeg ganske kjip på det området, i motsetning til andre svar her.. Men jeg hadde virkelig ikke likt det, om kjæresten min hadde hatt masse bilder av x'en på mobilen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mens jeg og Gubben nok er ganske liberale som har hverandres gamle flammer og ekser på vennelista på facebook og stadig fester sammen med dem :)

For ikke å snakke om at jeg nylig brukte noen timer på å gå gjennom fravokst babytøy så hans gamle flamme skulle få det :)

Endret av charactouy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest navnelapp

Han hadde sendt flere meldinger til denne flammen han var så veldig forelsket i tidligere, for tre uker siden, med invitasjon om å møtes osv... Noe han løy om senere....

Og det er vel kanskje ei viktig tilleggsopplysning? Hadde han ikkje teke kontakt med henne hadde eg ikkje hissa meg opp ein millimeter. Men det er vel det at han tek opp att kontakten som er tillitsbrotet, ikkje det at han har gamle bilde på telefonen? Kor gamal er du, forresten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har bilder av eksen(e) mine på maskinen min, men jeg er over gjennomsnittlig glad i å ta bilder, så ser mer på de som gode bilder framfor bilder av ekser.

Synes det høres litt spesielt ut med bikinibilder av damer han har vært forelsket i, men aldri har fått (?), på mobilen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde nok ikke likt det om samboeren hadde hatt bilder av gamle flammer på telefonen. Men jeg er litt sjalu av meg da :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...