Gå til innhold

Nyere tidsregning


Miss I.W.

Anbefalte innlegg

Ååååååeeeeee, hurra for bankende hjerte og fin jm som vil ha deg tilbake :hjerte: De er de beste!

Knekking er herlig, jeg har hatt juleknekken min også ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så godt å høre at alt sto bra til, og at du fikk sett et bankende :hjerte::hoppe:

Bra at nålene hjalp for kvalmen, og knekking og massasje kan gjøre underverker :)

Var godt å se den lille klumpen, men når jeg så hjertet som banket ble jeg så lettet og glad!

De hjalp, men ikke så lenge som jeg håpte. Har lest at en behandling kan gjøre susen, mens stikkedama mente at jeg trengte mellom 4 og 7 behandlinger. Dessverre er det juleferie og jeg får ikke neste time før 3.januar. Men jeg har et mål og noen gode timer uten den værste kvalmen, så det får bare være.

Ååååååeeeeee, hurra for bankende hjerte og fin jm som vil ha deg tilbake :hjerte: De er de beste!

Knekking er herlig, jeg har hatt juleknekken min også ;)

Hun var litt stressa, men hadde tid til mine dumme spørsmål likevel. Og det var godt at hun ikke tvilte på at det var lurt med en ekstra sjekk.

Knekking gjør underverker!

Hurra for eit bankende hjerte! :)

:strix:

Var til ei akupunkturbehandling i dag også, men fikk ikke det umiddelbare gode resultatet som første gangen. Ikke fikk jeg til å sove den tre timers duppen jeg bruker å ha midt på dagen. Kvalme, halsbrann og urolig kropp satte en stopper for det. Ettermiddagen har ikke vært så værst da.

Har fått en liten dille da. Frokostblanding (havrefras eller cherrios) og melk! :tommelopp: Gjerne med banan eller jordbærsyltetøy. Spiser det til frokost og kvelds... :sjenert: Enkelt, kjapt og den kalde melka linder kvalme og halsbrann (en liten stund i allefall).

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bankende hjerte er bare best altså :rødme:

Og nå fikk jeg dritlyst på frokostblanding med kald melk og jordbærsyltetøy... Mmmmm! Har ingen av delene, men tror det ligger noen saftis i fryseren og det er da godt og kaldt det også :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bankende hjerte er bare best altså :rødme:

Og nå fikk jeg dritlyst på frokostblanding med kald melk og jordbærsyltetøy... Mmmmm! Har ingen av delene, men tror det ligger noen saftis i fryseren og det er da godt og kaldt det også :fnise:

Mhm! Eller to! ;)

Planlegger en handlerunde i morgen og må legge meg i tøylene for å tenke på snuppa og kjære, og ikke bare kjøpe melk og frokostblandinger! :fnise: Men det blir noen ekstra av hver sånn at jeg er helt sikker på at jeg ikke går tom og har nok til å ha med meg til svigers!

Redd for å jinxe det, men formen er fin idag. Nesten ingen kvalme og er bare sånn passe trøtt. Passer bra iom at snuppa har hjemmedag fra bhg. Kanskje virkningen av gårsdagens nåler tok litt lenger å få i gang?

Stikkedama fokuserer også på den urolige magen min, og det kjennes ut som om det også har blitt bedre etter noen "luftige" dager :fise: etter den første behandlinga.

Men oppbåst er jeg! Føler at jeg ser ut som om jeg er dobbelt så langt på vei! :gravid: Men det er jo sånn jeg er som gravid visstnok. Tror jeg begynte med mammabukser i uke 7 sist. Har ikke funnet fram mammaklærne enda (det er en liten sperre etter sist...), men har flyttet inn ei deilig, myk kosedongeribukse med strikk i livet og kjæres ulljoggbukse. Greier å bruke en del av buksene mine enda, men jeansen er det bare å glemme! Godt jeg er ganske offisiell sånn at jeg slipper å prøve å skjule noe. (Men samtidig er det altfor tidlig å slippe magen ut! :fnise: )

Snuppa og jeg har klipt, limt, lekt sjørøvere og prinsesser, mens jeg har stekt ribba (prøver å lage minst mulig styr OG LUKTER for meg selv på julaften), og nå skal vi en tur ut og besøke mamma. Lovte snuppa en aketur, men jeg har ikke helt energien til det, så jeg håper kjære kan ta henne med ut en tur i ettermiddag. Kanskje med hodelykter...? Synes han kan gjøre det siden han slipper bytur for å se på julelysene og spise på restaurant, som jeg hadde planlagt, men ble nedstemt på. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul til alle sammen! :nissekonekyss:

Her er vi klare for julefeiring med laaave skuldre. Det meste har vært klart en stund og forventningene er lave. Like greit! Maten og kjøreplanen er klar, men jeg aner ikke hva vi skal ha på oss. :fnise:

For selv om formen er ganske god, sniker kvalmen og trøttheten innimellom. Kjenner at jeg gruer meg til julemiddagen; ribbe, medisterkaker, dessert og mere til! Luktene, styret og all maten byr meg imot. :eeeh: Og den vanlige tradisjonen for å overspise tåler jeg ikke år, blir så dårlig hvis jeg spiser for mye har jeg allerede erfart.

I helga har vi gjort minst mulig og bare kost oss. Innkallingen til fertilitetsklinikken kom på fredag og jeg kunne ikke annet enn å grine, av lettelse og av medfølelse til de som har det vanskeligere enn oss. Hjelper ikke med masse hormoner! ;)

Vi skal til svigers i løpet av romjula og feire nyttår der, men det er nesten så jeg håper på uvær sånn av vi kan bli hjemme... :blush: Men jeg skal vel overleve det hvis formen holder seg. Tempoet er lavt der og det er muligheter for å snike seg til en og annen dupp, så det trenger ikke å bli så ille som jeg frykter.

Snuppa gleder seg til julenissen (min onkel) kommer i morgen, og har så vidt begynt å forstå at vi ikke skal feire bursdag. Gleder meg til å se henne pakke opp gaver, men vi har bestemt at vi gjerne deler dem opp og tar noen utover jula hvis det blir litt mye til henne.

Så igjen; god jul til de som har tid til å stikke innom! :nissegutt:

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

God Jul!

Jeg ser masse fram til julemat, men jeg er ikke noe særlig kvalm da. Tvert i mot er jeg sulten hele tiden og spiser helt utrolige mengder mat! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God jul missisw!!! :) Håper du får en fin dag til tross for lukter og ribbe...

God jul! Jeg hadde forberedt så bra at det var bare for mamma og kjære å ta sjarmøretappen med maten, og når jeg slapp stresset og matlagingen på julaften greide jeg faktisk å spise av ribba! (Selv om jeg hadde lasagne i reserve i kjøleskapet. ;) )

God Jul!

Jeg ser masse fram til julemat, men jeg er ikke noe særlig kvalm da. Tvert i mot er jeg sulten hele tiden og spiser helt utrolige mengder mat! :fnise:

God jul! Heldiggrisen! Kvalmen er ikke så ille, matlysten er laber. Jeg har fått i meg ribbe og pinnekjøtt, men det har ikke vært den store gleden med det liksom.

Jeg er overrasket hvor bra julespisingen har gått egentlig. Har vært heldig med kvalmen; akupunkturen, seabands, et lavt tempo og godt med drikke (helst farris eller eplejuice) har hjuplet bra. Men jeg kicker på pepperkaker og andre julekrydderlukter. :( Elsker til vanlig disse luktene og liker å pynte med store pepperkaker og appelsiner med nellikspiker, men nå kan jeg ikke fordra det! :spy: Håper ikke det varer! (Jeg har et par sko jeg kjøpte i mai 09 når jeg gikk med snuppa som jeg fremdeles ikke greier å bruke uten å kjenne litt på den grusomme kvalmen jeg hadde da. Tror de gikk i søppelsekken ved siste opprydding selv om de knapt er brukt.)

Og så greier ikke min egen kroppslukt! :blink: Makter ikke underarmslukten eller lukten av håret, hvis det ikke er nyvasket. Har prøvd 4 forskjellige deoer som jeg liker til vanlig, men noen timer etter dusjen stinker jeg!

Kjære ligger nede for telling i dag etter et par runder med oppkast i natt. Nevøen min kom på julaften med "nervøs mage", som i går ble "oppjustert" til omgangsyke etter at foreldrene hans ble liggende med oppkast etter julemiddagen til mamma på 1.juledag. Skjønner det er vanskelig å holde seg hjemme på selveste julaften, men de burde kanskje ha tatt det litt mere alvorlig og ikke spredd mageviruset videre. Vi kunne i allefall fått muligheten til å tatt forhåndsregler med ekstra håndvask, skifting av hånduker og spriting. Ser ut til at mamma, snuppa og jeg slipper unna. Mamma blir aldri sånn syk, og snuppa og jeg har hatt det før jul, så jeg håper vi er skånet for en runde til. Håper også besøket som kom før kjære ble syk også slipper unna driten!

Pga kjæres sykdom ser det ut til at det ikke blir noe svigertur på oss. Vi har ikke lyst å smitte dem! Svigermor blir fort sånn syk og blir også veldig syk, så vi vil unngå at de også får viruset. Planen var å kjøre i dag, men været gjorde at vi utsatte det til i morgen, men kjære er ikke i form til å kjøre, og han skal får ha sine 48 timer inne for å bli smittefri! Det tar såpass lang tid å kjøre at vi ikke orker å kjøre ned for å snu.

Snuppa tåler heldigvis det rolige tempoet og koser seg på mammafanget og er uvanlig gavmild med klemmer og kos. Godt er det også med nye leker. Hun pakket opp en lekelegekoffert først på julaften og da var det veldig vanskelig å få henne til å pakke opp resten. Men det gikk, men i en traseliknende tilstand en periode. Vi hadde bestemt å legge bort gaver til dagen etter hvis interessen ikke var der, men med to søskenbarn på besøk med dobbelt mange pakker hang hun med på et vis. Det var legekofferten, skiene, dukka med softbag og annet utstyr, samt Barbiebilen som slo mest an. Klærne kikket hun ikke på en gang.

Vi voksne fikk også mye fint. Jeg fikk ring i hvittgull med diamanter av kjære. :hjerte: Ikke helt min stil, men han var ute i lunsjen tre dager for å finne den, så det er søtt. Tror ikke han blir lei seg om jeg bytter den. Den var litt liten så jeg må tilbake til gullsmeden likevel. Fikk også gavekort på 1500,- (mamma og kjære) på undertøy. :nigo: Må skynde meg å kjøpe noen fine bher før puppene vokser noe mere. Og kanskje kjøpe en ny ammebh når det nærmer seg.

Har fått innkalling til ny UL 22. januar og det er "nesten" bare tre uker til. Uka etter er det første svangerskapskontroll. Godt å ha å se fram til! Tror jeg skal bestille en tur liten tur til sol og varme i februar i dag, og det blir enda bedre å se fram til!

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig å lese her! Utenom kvalme og sykdom selvfølgelig..! Bra du klarte å spise ribbe da, og slapp stresset på julafta. Og så fine gaver du har fått da :)

Ikke lenge til ny UL nå nei, og så deilig å bestille sydentur. Det gjør alltid godt å ha en tur å se fram til :Nikke:

Håper du og snuppa holder dere unna sykdom :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Honning! Det foregår noe i magen for det romler og bobler, men jeg håper ikke det er et virus som romsterer!

Godt fornøyd med gavene ja! Bror hadde kjøpt nesten alt på ønskelista mi. Det var bare småting, men koselig likevel.

Har ikke bestilt tur enda, men det blir! Kjære kom opp et par timer og da kunne jeg ikke sitte med PC`en syntes jeg.

Snuppa sov tre kvarter lenger enn vanlig idag og jeg er så innstilt på at hun våkner kl seks at jeg lå lenge våken å ventet på henne. Det første hun spurte om var om pappaen var bedre i magen sin! :hjerte:

Skøyerjenta mi kom bort til meg på butikken i går og sa hun hadde gått seg bort og ikke fant mammaen sin! :hoho: Jeg spurte hva mammen hennes het og hun svarte mitt navn, og så gikk vi å leita etter henne sammen. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk, jenter! :hjerte:

Deilig start på dagen! Skulle ha vært på veien til svigers, men kjære orket ikke å kjøre så vi blir hjemme. Helt greit for meg for jeg gruet for kjøretur og svigers` måltidsrytme. :fnise: Bedre å slappe av hjemme!

Startet med dorunde og en kjapp biloa/musli-bolle før jeg gikk å la meg igjen og fikk ligge til ni! Kjære ville gjerne at jeg sto opp kl seks med snuppa, men siden han har vært syk har jeg stått opp tre morgener, så nå var det hans tur! :Nikke:

Etter å ha fått servert frokost med deilig kokt egg tok jeg meg en lang deilig dusj og prøvde ut noen spa-produkter jeg vant før jul. Ikke noe særlig imponert; dyrt trenger ikke å bety bra! Men det var deilig med skrubbing, smøring og fotpleie! :nigo: Sitter fremdeles i morgenkåpa og koser meg!

Siden vi blir hjemme må jeg en tur på butikken og kjøpe litt mat! Lurer på å prøve meg på rømmegrøt idag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

things are really looking good for you....

hehe, artig historie med tøysejenta di.. herlig alder kan jeg tenke meg.

Gratulerer så mye med bankende hjerte og et lite liv i magen din. Fantastiske greier! Høres supert ut at du skal tilbake igjen, så trenger du ikke gå og gruble for mye..

Sydentur du, det blir stas! Har jenta deres vært i varmen før, og er det evnt stas?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så godt du fikk spist litt julemat :tommel:

Herlig med servert frokost og egenpleie!

Hurra? for dårlig vær ;)

En perfekt start på dagen, så ga overskudd jeg ikke har hatt på lenge!

Hurra! for dårlig vær! ;)

things are really looking good for you....

hehe, artig historie med tøysejenta di.. herlig alder kan jeg tenke meg.

Gratulerer så mye med bankende hjerte og et lite liv i magen din. Fantastiske greier! Høres supert ut at du skal tilbake igjen, så trenger du ikke gå og gruble for mye..

Sydentur du, det blir stas! Har jenta deres vært i varmen før, og er det evnt stas?

Det går ganske greit her. Kvalmen og den manglende energien er litt slitsom i lengden, men forhåpentligvis blir det bedre om et par uker! Litt lei av å bare føle meg `blæh`! Mye psykisk oppi det hele da... Så etter den neste UL`en så blir kanskje ting litt lettere!

Snuppa har vært til varmere strøk mange ganger. Hun elsker å bade! Har vist henne bilder på PC`en og hun gleder seg til "feijie" (ferie) og "bade bassenget"! :hjerte: Tror det blir stas, men kanskje en liten jobb å unngå at hun bare bader! :fnise:

Lagde pizza med både salami og blåmuggost til kveldskos! Nydelig! :sikle: Har savnet både spekemat og deilige oster, så det var deilig smake det igjen!

Endret av Miss I.W.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det har vært litt mye vær i det siste jeg da ;) Stiv kuling/ storm er ikke det artigste jeg et når huset står helt ubeskyttet.

Tur til varmere strøk høres herlig ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det har vært litt mye vær i det siste jeg da ;) Stiv kuling/ storm er ikke det artigste jeg et når huset står helt ubeskyttet.

Tur til varmere strøk høres herlig ut :)

Vi har nok vært heldigere med været her, men turen til svigers over fjell og langs kysten har nok blitt ekstremsport! Men skjønner at du begynner å bli litt lei! :Nikke:

Ja, vi gleder oss til ferie, sol og varme, og familiekos! :hjerte:

Øvde oss idag med en tur til badeland! Snuppa storkoste seg og elsker vannet. Jeg hadde en del magevondt og det å gå rundt med fuktig badedrakt hele dagen gjør ikke underverker for ei som er livredd for blødninger! :( Det var litt tungt og ubehagelig, men jeg prøvde å kose meg.

Middag til mamma etterpå og der ødela magen mitt litt også. Samt at både snuppa og jeg var en dupp i manko. Ble et heller kjedelig besøk med tre utslitte slakt! ;)

Sitter nå med halsbrann, en heller dårlig film jeg etter en time har forstått at jeg har sett før, litt potetgull og farris, mens kjære er ute og reparerer bil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...