rakianne Skrevet 7. august 2011 #1 Skrevet 7. august 2011 Har en ferdigtint svienstek av bog liggende som jeg skal ha til middag i dag. MEn er usikker på hvordan jeg tilbereder den? Kan jeg bruke (min fremdeles ubrukte) römertopf? Evt hvordan steker jeg den i ovn? Hjelp meg litt da!
KikiEco Skrevet 7. august 2011 #2 Skrevet 7. august 2011 Rømertopf er knall til skinkestek! Jeg pleier å gni inn steken en dag i forveien med div krydder + hvitløk. Legg rømertopfen i vann minst 1 time før steken går i oven. Sett ovnen på 160-170 grader og ha rotgrønnsaker nederst i rømertopfen. Stikk et steketermometer i steken og den er ferdig når kjernetemperaturen er rundt 68 grader.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå