Gå til innhold

Svinestek av bog i rømertopf?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har en ferdigtint svienstek av bog liggende som jeg skal ha til middag i dag.

MEn er usikker på hvordan jeg tilbereder den? Kan jeg bruke (min fremdeles ubrukte) römertopf?

Evt hvordan steker jeg den i ovn?

Hjelp meg litt da! :Nikke:

Skrevet

Rømertopf er knall til skinkestek! Jeg pleier å gni inn steken en dag i forveien med div krydder + hvitløk. Legg rømertopfen i vann minst 1 time før steken går i oven. Sett ovnen på 160-170 grader og ha rotgrønnsaker nederst i rømertopfen. Stikk et steketermometer i steken og den er ferdig når kjernetemperaturen er rundt 68 grader.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...