bukett Skrevet 18. april 2011 #1 Skrevet 18. april 2011 I forbindelse med langsiktig vektreduksjon, og et lavkarbokosthold, er Priors kyllingfilet pålegg noe å anbefale, som en kan spise når som helst (oppkuttet i salater/del av mellommåltid osv.)? Eller er det for mye karbohydrater?
AnonymBruker Skrevet 18. april 2011 #2 Skrevet 18. april 2011 Kylling er så å si fritt for karbohydrater. 1
Gjest Trolltausa Skrevet 18. april 2011 #3 Skrevet 18. april 2011 I forbindelse med langsiktig vektreduksjon, og et lavkarbokosthold, er Priors kyllingfilet pålegg noe å anbefale, som en kan spise når som helst (oppkuttet i salater/del av mellommåltid osv.)? Eller er det for mye karbohydrater? Hvis du spiser 1 pakke kyllingfilét naturell eller kalkunfilét naturell, så får du i deg 1-1,5 g karbohydrater, altså ikke for mye karbohydrater i forhold til noe som helst. 1
AnonymBruker Skrevet 18. april 2011 #4 Skrevet 18. april 2011 Kylling er så å si fritt for karbohydrater. Kylling, altså ren kylling har ikke karbohydrater. Hvorfor trekker du inn karbohydrater inn i dette? Det er jo ikke det som avgjør hvorvidt man går opp eller ned, men at man ligger i kaloriunderskudd (eller overskudd hvis man skal opp i vekt). 1
AnonymBruker Skrevet 18. april 2011 #5 Skrevet 18. april 2011 slenger meg på den over jeg, er alltid en eller annen lavkarbo tulling som skal trekke karbohydrater inn i diskusjonen. :gjeiper:
Tears.of.the.Sun Skrevet 18. april 2011 #6 Skrevet 18. april 2011 Slutt nå med de karbohydratene heletiden! Og ts, JA ren kylling er sunt.
MilliVanilli Skrevet 18. april 2011 #7 Skrevet 18. april 2011 I forbindelse med langsiktig vektreduksjon, og et lavkarbokosthold, er Priors kyllingfilet pålegg noe å anbefale, som en kan spise når som helst (oppkuttet i salater/del av mellommåltid osv.)? Eller er det for mye karbohydrater? Man kan ikke spise ubegrenset av noe, uavhengig om det inneholder 100 eller 0 gram karbohydrater 2
digitalw Skrevet 18. april 2011 #8 Skrevet 18. april 2011 Det er kcal inn - kcal ut som avgjør vekten, man må altså ikke gå på lavkarbo for å gå ned i vekt. 1
Gjest Mynona83 Skrevet 18. april 2011 #9 Skrevet 18. april 2011 Nå sier jo TS at hun har tenkt til å gå på lavkarbokost da, så da er det jo forsåvidt viktig med antall karbo i kyllingpålegget... 2
karolinn Skrevet 18. april 2011 #10 Skrevet 18. april 2011 Hvis karbohydratene teller så mye, så les innholdsdeklarasjonen... Jeg spiser det fordi det er sunt og godt 1
Gjest made4u Skrevet 18. april 2011 #11 Skrevet 18. april 2011 Du kan ha tre pakker på hver skive eller knekkebrød om du vil. Ville blitt vannvittig dyrt, men du kan trøkke i deg så mye av det du bare orker. Er nesten litt som frukt og grønnsaker det. Si du utelukkende bare skulle levd på det, da kunne du spist og spist alt hva du orket. Det hadde nesten vært vanskelig å makte å spise nok til at du fikk nok energi til å oppnå energibalanse om du utelukkende spiste det - mest sansynlig ville du da rast nedover i vekt. Sier ikke med det at du bare skal spise det, for det er jo ikke sunt da kroppen din trenger annen mat for et fullverdig kosthold med tanke på næringstoffer etc. Men prøver å få frem at det ikke er denne matvaren som bidrar for øvervekt, eller hindrer vektnedgang for den saks skyld. Man finner knapt bedre slankemat!!
Gjest made4u Skrevet 18. april 2011 #12 Skrevet 18. april 2011 (endret) Så nå at det var karbohydratfrykt, å snakke om karbohydrater i denne matvanen blir bare så absurd idioti at jeg ikke finner ord. Det er det dummeste, beklager, men fy fader for et idiotisk hysteri... Det blir som å bekymre seg for to agurkskiver i vannet og at det skal bidra til overvekt. Noen blir vettskremt bare det står at det er 0,2 gram karbohydrater i en matvare pr 100 gram... Det blir bare tåpelig med tanke på at man ikke skal langt tilbake i tid før nordmenn spiste en god del mer brød, uten at de var fetere av den grunn. Endret 19. april 2011 av made4u
sequin Skrevet 18. april 2011 #13 Skrevet 18. april 2011 ooh det hørtes skikkelig godt ut med kyllingfilet pålegg i salat, den skal jeg ta med meg videre 1
bukett Skrevet 19. april 2011 Forfatter #14 Skrevet 19. april 2011 Kylling, altså ren kylling har ikke karbohydrater. Hvorfor trekker du inn karbohydrater inn i dette? Det er jo ikke det som avgjør hvorvidt man går opp eller ned, men at man ligger i kaloriunderskudd (eller overskudd hvis man skal opp i vekt). Hadde ikke behøvd å trekke inn karbohydrater...kunn egodt bare ha spurt om dere her anså dette som "slankemat". Virker som om dere anser dette som mat man ikke behøver å tenke på mengden inntak av, siden den har så få kalorier og lite fett.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå